markası nedir? yada fiyatı? çok güzel bi alete benziyor..
mersin,cruiser,avukat,27
abi walla üstünde spartamet yazıyordu bir kaç modeli var galiba..
sparta..
spartamet..
hercules...
0 ları hakkında bir bilgim yok ama 2003'te 2.elini 1100ytl'ye almıştık..
2. eldediysem ama öle 5000km 6000km değil tabi...
2 3 aylıktı..
cok guzelmis
Ege Dis Hek Fak
çok güzel ve şirin.bisikletim varken hep derdim şunun bi motoru olsa diye
Muhteşem bir..şey.Ben de kullandım epey onlardan.Hercules kullanan birini tanıyorum ayrıca,yıllarca sorun çıkarmamış.Dağ bisikletinin girdiği yere giremiyor ama olsun o kadar.
Bu bisiklete benzer motorlar arasındaki 7 farkı bulabilir misiniz?
Hepsi farklı gibi... Yalnız değişik bir alet...
Chopper/Cruiser'ların Karşılaştırılması (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11014) --- anket>>>>>>http://www.motosiklet.net/forum/show...557#post210557
-----ANKET Regal Raptor (250cc)'unuz Kaç km'de (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17733 )
infrared adlı üyeden alıntı
abi bunları internetten buldum,bunlar birbirine benzemeye bilir ama bizdeki (şuanda 2 tane var) bunların aynısı rengi koyu yeşil biriside siyah..
gerçekten arkadaşlar çok şirin bişey alt sehpası filan var,yan sehpası var
evet dag bisikletinin girdiği yerlere giremez kibar bi alet lastikleri filan ince şehir içi bisikleti bu...
beğendiğinize sevindimyakından görseniz gerçekten hayran kalabileceğiniz bi alet..alman malı yanılmıyorsam...
bunların motoru ön lastikte olanları da var..
yine ön lastikte çift motor takılı olan modelleri de var...
bisikleti evinin önüne kilitleyip motorunu çıkartıp çantasına koyup evine götürebileceğin modelleride var...
inanmaya bilirsiniz turbolu modelleri bile mevcut ve bunların hepsi fabrika çıkışı yani orjinal modifiye filan değil..
almanyada yaşayan arkadaşlar forumlarımızda var aslında onlar daha sağlam bilgiler verebilir modeller hakkında..
fotoğraf bulursam hemen koyacağım..
harika bir alet.
Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.
Aziz Üstad Mehmed Akif Ersoy
Çok güzel bir alet. 1991 yılında Erzincan'da bir komşumuzda vardı.Böyle pıtıpıtı diye hoş bir sesi vardı. Hey gidi günler hey.
Bu acayip şeyde benim ilk motorum sayılabilir.(resimler internetten)
Motoru yıllar önce arkadaşla hurdacıdan şimdinin 5ylt sine almıştık. Tamir eder kullanırız daha sonra gokart yaparız diye. Sonunda çalıştırdık tabi. Cins bişeydi bisiklet gibi giderken motoru bir manivela yardımı ile aşağı itiyorduk ön tekere temas edince çalışıyordu. Önden çekişliydi yani (Ah şu fransızlar. Önden çekişli motormu olur )
Sonra arkadaş süper motor bilgisiyle ucuz diye iki zamanlı motor yağı yerine ayçiçek yağı doldurmuş. motor mundar olmuştu Peh
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
abi 800ytl civarı olabilir...pazarlık payı yok denecek kadar az..motor çalışır durumda arızası yok..mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
akira:abi gerçektan bu motorda çok güzel bir şeye benziyo..
benim dediğim önden çekişli modellerde motor bisikletin göbeğine takılıyordu ama bu da çok şirin miş gerçekten
piyasaya yeni çıkan şarjlı bisikletler yerine herzaman bu tip patlamalı motorları tercih etmişimdir,o pilli bisikletlere bi türlü ısınamadım hala ısınamadım...
Muratd
Sana tavsiyem bu motoru asla satma.
Yıllar sonra mumla ararsın
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
aslında doğru yaw..
Güzelmiş !
Hadi ben de biraz kıllık yapıyım;
1) Bu kız bisikleti
2) Polo bisikletlerde ilk çıktığı zamandan beri km saati vardır. Bu tarih te 1970 li yıllara denk gelir...
3) Motorlu bisikletlere A1 ehliyet gerekir.92'de hiçbir bisiklette yokken bunda km saati vardı,insanlar aa kaçla gittiğini gösteriyor mu diyordu
Canım sıkılıyordu biraz gırgır yaptım. Sakın alınma, bu bisikleti de satma bence....ehliyet ruhsat plaka vergi gerektirmiyor..
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
ledo:abi madem belirtmişin kıllık yapacağım diye
bende sana cevap vermeyeceğim bu arada
Hey gisi günler hey..
Eskiden komşumuzda vardı yaşlı bir amcada çalıştırınca hepimiz bakardık..
Sırayla tur attırırdı
Hurdacının birinde bulmuştuk bundan ama almamıştık.
Şimdi keşke alsaydık diyorum güzel bir hatıra olurdu
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
benim ilk motorum velosoleks di önden çekişli,bir kolla tekerleğin üstüne indiriliyordu. ama mobiletliler beni geçiyordu.istanbulda sirkecide jawa bayiinden gidip almıştık.1.750 tl .idi,yanılmıyorsam.basınköy florya yakınlarında oturuyorduk.babam subaydı geçmişte kullandığı resimleri var BSA motoru vardı.ortaokula gidiyorum diye küçük ve yavaş giden motor alınmasının sebebi o idi herhalde.benimki koyu kırmızı idi orta yaşlı arkadaşlar bilir,LUE DÖ FUN filmlerinden hatırlayacaklardır.70 li yıllarda çok ilginçti.fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum,bende motorun mühendislik bilgileri var. birde arkadaşın gösterdiği çok motorlu bisikletin motorsuzu var,markası KENHILL kız bisikleti boyu 28.1/75
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)