İlk Motorum, İnşallah Büyütürüm
Reklamlar
-
Merhabalar..
Motorumu almadan önce araştırmak ve fikir almak adına tanıştığım bu Forum bugünlerde hastalık yaptı, sürekli girip bir şeyler okuyorum.
Yıllardır içimde bastırdığım bir duyguymuş Motor ve bende bütçemi biraz zorlayarak Mondial 125 ZNU aldım.
Forumda biraz Fotoğraflı gezi konularını okudum bayağı güzel geziler ve fotoğraflar gördüm ve şaşıra kaldım neden derseniz, ben araçla iş icabı inanılmaz bir km yaptım. belki 2 senede 100binden fazla km yapmışımdır ve bunun %80 ni ege bölgesinde oldu; Aydın,Denizli,Muğla,Marmaris,Fethiye,Bodrum,Milas, Kuşadası,Uşak,Balıkesir,Kütahya,Afyon,Eskişehir,An kara,Çanakkale, gibi yerlerin hep Ovalık Dağlık yollarında araç sürdüm, ,inanın arabayla bana bezginlik veren bu yollarda nasılda keyifle motor sürmüşünüz ve bende arabanın verdiği konforla eğlenemeden göremeden iş için o yolculukları kendime ızrap etmişim
şimdi kafamda bir çok gidecek yerim var, az çok fikir sahibi oldum ve bu sefer gezmek için motorla gideceğim şimdi gelelim Motoruma;
bütçem çok kısıtlı olduğu için Scooter aldım, yollarda pizzacı gözükmek istemediğim için de Mondialin ZNU modeli çok hoşuma gitti fabrika çıkışı 125 lik lakin ben 150 cc yaptırdım sürekli Eşimle biniyoruz malum izmir Yokuşludur
İşte Resimleri
Reklamlar
-
anaa biliyom bunlar cok datlı la :D hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz surun insallah
-
-
Seytana uyup 2. Motor olarak cok alasim var cok hosuma gidiyor. Hayirli ugurlu olsun ancak o kasklar ise yaramaz gibi duruyor..keske dememek icin degistirmenizi oneririm
-
hayırlı uğurlu olsun kardeş. Bodruma uğrayacak olursan haber et. Beklerim.
-
Cok uzaklaşmamanızı tavsiye ederim evden zira ocak ayında bile 60-70km lik bi yolda 2 kişi şişip gaz yememeye başlıyabiliyor + olarak kayışları kopabiliyor yolda kalabilirsiniz tipi çok tatlı aletlerde böle sorunları var işte pek uzaklara gidilmesi için yapılmış aletler değil gidende vardırda yinede tamirinden anlamayana cok riskli
-
-
güzel tatlı motor güle güle kullan.
-
Hayirli ugurlu olsun,Güle güle kullanin insallah Allah kaza bela vermesin.
-
-
hayırlı olsun kasklarıda biraz kaliteliyle değiştirirseniz çok iyi olur güle güle kullanın.
-
-
hayırlı uğurlu olsun. izmire geldiğimde görüşmek üzere
-
Hayırlı olsun Allah bizede nasip etsin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler