hayırlı olsun arkadaşım..güle güle kullan
ama bence ufak teker güvenilir değil...
hayırlı olsun arkadaşım..güle güle kullan
ama bence ufak teker güvenilir değil...
Yeni motorunuz hayırlı olsun allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin...
Gebzeli...
önce hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin diyeyim bu arada bu motor 500 cc mi kaç beygir biraz özelliklerinden bahsedermisin
CBR 125 R
Güle Güle kullan!!!.
MONSTER 620 FOREVER!!! [FONT="Palatino Linotype"][COLOR="Red"]DUCATI[/COLOR][/FONT]
motor harikaken çok güzel ama asyayı bayagı ucuza vermişsin.yaralı bereli miydi.
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
çok iyi seçim,çok iyi fiyat.Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
DOSTUM HAYIRLI UĞURLU OLSUN KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER İŞALLAH
Hasan motor 39 hp 460 CC
Yol bilgisayarı
Merkazi fren sistemi
immoblizer(hernasıl yazılıyorsa)
radio,araç kiti
motorun genel görünümü iyi tabi ufak tefek çizikler yok diil ama,tertemiz denilebilir.
evet üzerinde pek granaj kalmamıştı ama satmaya kalkınca görürsün piyasası çok düşük.nurguldemirbay adlı üyeden alıntı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Arkadaşım hayırlı olsun .. aslan gibi motor almışsın...
pardon kurt..
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
hayırlı olsun vall sen bu motoru o fiyata iyi almışsın ben 2000 model gilera runneralacam fxr 180 adam 2500 den aşşa olmaaz diyo sizce iyimi
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...
[COLOR="Blue"]TANRI, İNSANLAR UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN DİYE BOZCAADA YI YARATMIŞ[/COLOR]
Hayırlı olsun ...
Hayırlı olsun..
kardeş hayırlı olsun,sende sonunda iki teker kervanına katıldın darısi olmayanlara,allah kaza bela vermesin,keyifli sürüşler dilerim
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)