evet arkadaşlar daha 2 gün evvel egeknn in kaza yaptı yorumlarına aynen şöyle yazmıştım (abi çok geçmiş olsun yaaa acaba sıra banamı geliyor uzun zamandır düşmüyorum gün içerisinde çok fazla kaza atlatmaya başladım ya hadi hayırlısı ) işte aynen böyle yazmıştım ve bu gün saat 14 civarı altındağdan dönerken mimar sinan lisesi önündeki hafif virajda yaklaşık 60 km hızla dönerken sağ da trafik polisinin arabasının geriye doğru geldiğini gördüm ve içimden işim bitti dedim ne yaparım diye düşündüm ve en iyisi dedim sağına kaldırıma çarpayım polis durdu ben im motor iyice kendini polisin kıçına doğru ortaladı fren yapmayı denedim fakat baktımki durmuyacak hayat ım bir şerit gibi gözümün önünden geçti ve kaldırıma çarptım ben kaldırımda sürüklenirken yan bir şekilde motor polis arabasının altına girdi yarıya kadar ve hala çalışıyordu gaz takılı kalmış hemen ayağa fırladım motor a koştum polis e bağırıyorum çek şu arabayı az ileriye diye çekmedi tam tersine altından çekti gaz ı kapattım motor stop etti sonra kendime baktım kollarım sıyrılmış çünkü hava sıcak diye uzun kollu swet giydim kollarını da sıyırmıştım kollarımda o yüzden sıyrıldı omuzumda dahil kafamda kask vardı allahtan ve kask bir tarafı sıyrıldı paltalon cepleri yırtıldı fakat içimde eşofman olduğu için dizlerimde bişey yok sadece bileğim burkulmuş biraz ağrıyor sonra ellrimde eldiven var dı deri tamamen param parça olmuş onun sayesinde ellirimde çizik bile yok polis arabasının ise tampon yerinden çıktı sadece onu da biz yaptırdık rapor tutturmadık ehliyet ruhsat var ama işe yaramadı arkadan çarptığımız için kısacası allah korudu gerçekten bundan sonra motoru yaptırabilirsem ve ailem izin verirse binicem şu an için çok zor duruyor bu kazadan kurtulmam bir şansdı bence