Geçmiş olsun kardeşim...Allah beterinden saklasın.
Geçmiş olsun kardeşim...Allah beterinden saklasın.
egelim geçmiş olsun çok.
MT Motorize07 Antalya Grubu
okram abi hızdan ,refleksden görüş mesafesinden bahsediyorsun otobandasın döner kavşağı dönüyorsun banket e yatırmış vaziyettesin motoru ve bir araba da arıza yapmış sen de bunu çok geç farkediyorsun fren yapcak bişey yok ya vurcan yada banketlere çarpcan motoru atcan nerde ne zaman ne olacağını hiç kimse bilemez istediğin kadar dikkatli ol önemli olan yara almadan kurtulabilmek bunu başarabiliyorsan kazadan sonra yerden kalkabilecek gücü bulabiliyorsan sen den iyisi yoktur benimde motorculuk felsefem bu motor da ne olcak en 400 ytl masraf çıkar ama benim sakatlanmamı para da düzeltmezdi motoru kulanıyorsan düşmeyide bilceksin ve her an düşebilecekmiş gibi kullanacaksın şu anda yaşıyorsam ve bişeyim yoksa çok fazla düşmelerime borçluyum
ayrıca hangi hak okram abi arkadan çarptım diyorum arkadan çarpan her zaman için suçludur.ekip gelseydi rapor tutsaydı sanki polis ben geri geri gidiyordum mu diyecek hayır ben yolumda gidiyordum arkadaş çok hızlıydı virajı alamadı bana arkadan çarptı diyecek üstünede alkol muayenesi gibi saçma sapan şeylerle uğraşıcaktım
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
çok geçmiş olsun arkadaşım allah daha beterinden korusun
gecmiş olsun egeli motor tekrar alınır araba yaptırılır sana bırsey olmaması onemlı allah beterınden saklasın
hepimizi
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
egeli çok çok geçmiş olsun alah daha beterlerinden saklasın. Ailenede söyle çocuklar yürümeyi öğrenirken düşüyorlar diye yürütmekten vazmı geçiyorlar sende söylediğin gibi düşe kalka devam edicen fakat güvenli elbiseler giyinmeye özen göster.
geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
geçmiş olsun allah korumuş allah beterinden esirgesin
[SIZE="2"]kartalca.68@hotmail.com[/SIZE]
bedri geçmiş olsun üzüldüm allah korumuş motoru boşver sen bize lazımsın
Geçmiş olsun kardeş
bisiklet kazasında bile sağ taraf 45 gün sarılı kalmış 1.5 yıl sağa yatamamıştım,en önemlisi can sağlıcakla
çok geçmiş olsun egelim..
dediğin gibi düşmeyi bildikçe fazla sebep yok aslında motordan korkmak için..önemli olan o karar vermen gereken 1 yada 2 saniyeyi en iyi şekilde kullanmak, panik yaparsan zaten kaza üzüyor..yapmazsan kaza tecrübe oluyor daha çok..
bende öyle bir seçim yapmıstım bi kere yola bakmayan bi kadına (virajın ortasında emirgan'da) çarpmak yerine 8 metre filan suruklendim yerde ama korumam tamdı ve hiç bişi yok ayağım çizilmişti sadece motor üstündeydi cunku
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
babo buyuk gecmıs olsun her seyden bı ders cıkarmak lazım
çok geçmiş olsun acil şifalar,
her ne kadar arkadan da vursan sonucta geri geri geliyormuş polis, jandarmayı çağırsaydın...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
burdanda geçmiş olsun diyeyim kardeşim hayat bu riske atmaya değmez Allah kimseye kaza bela göstermesin
CBR 125 R
Resimleri unutmadın değil mi? Merakla beklemekteyim.egelim adlı üyeden alıntı
abi şu canımla uğraşmam bitsin resimleri atıcam
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Çok geçmiş olsun kardeş bundan sora inşallah bida başına gelmez.kendine dikkat et
gecmiş olsun abicim polisi gördüm die bırakma motoru bi da
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)