gecmıs olsun kardesım canını kurtarmıssın bosver mal yerıne gelır sıkma canını koyver gazına gitsin!
gecmıs olsun kardesım canını kurtarmıssın bosver mal yerıne gelır sıkma canını koyver gazına gitsin!
[COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)
Sevmediğim bir söz vardır. Tarih, tekerrür eder.......
Bir de sevdiğm bir söz vardır. Tarih, öğrenilmediği sürece tekerrür eder....
Bedricim, seni çok seviyorum ama tarih senin için hep tekerrür ediyor.
Buna bi son ver.
Bedricim geçmiş olsun üzüldüm cidden. Düşüncelerimi zaten arkadaşların çoğu yazmış, hepimiz motor kullanıyoruz, kaza hadiseleri daha çok senin başına geliyorsa biraz düşün derim ben..
büyük geçmiş olsun kardeş.. bende geçende aynalara bakmayan ve sinyal kullanmiyan bi araba yüzünden böle bi kazadan kıl payı kurtuldum.. biz ne kadar hatasız kullansakta dikkatsiz bi sürücü yüzünden böle kazalar olabilio en azından sende önemli bişi yok
geçmiş olsun arkadaşım
umarım kimsenin başına kaza gelmez
virajlarda önünüzü görmediğiniz yerlerde mutlaka yavaşlayalım arkadaşlar
bu kazadan hepimiz ders alalım lütfen
tekrar geçmiş olsun
<%)))))))))))><<< ::pcgum:: ***ReBeL***::pcgum::
Bedri'cim Cengiz benim düşündüklerime de tercüman olmuş. Biraz daha dikkat lütfen...
I'M BACK !!!
cengiz abi ölceğimi bilsem mezarımı kendim hazırlardım sen istediğin kadar dikkat et de ters yönde kavşağın daraldığı yerden bir trafik polisi geri geri geliyorsa benim dikkat etmem çok zor müneccim değilim ki bileyim oradan araba çıkacağını yavaş ol diyeceksin ben motora bir kere binmiyorumki gün ,çerisinde 1 den fazla nereye kadar bazen hızlı bazen yavaş olcak olduktan sonra her türlü oluyor zaten şu an da ailemde ve çevremdeki herkes öğrendi şu an için motor a binmemem için karışan yok en çok ona seviniyorum çarşamba da servise vericem bakalım toplanabilirse toplancak hem o kaza da bir başkası olsaydı daha önce motordan hiç düşmemiş birisi kesin ölmüştü çünkü ben vurmadan düşündüm ve trafik polisine değil kaldırıma çarptım motorun beni üzerinden fırlatmasına izin verdim yoksa direk arabaya motorla çarpsam kesin ya ölmüştüm ya da sakat kalmıştım çünkü motor un ön taraf koltuğa kadar eğildi benim dizlerimi kırabilirdi yada beni polis arabasının üzerinden atıp kolumun bacağımın kırılmasına neden olabilirdi ama çok şanslıyımki böyle ciddi bir kazadan düştüğüm gibi sıçrayarak kalktım gördüğünüz gibi bişeyler öğrenmişim bu arada erkan abi hep benim başıma geliyor demişsin seninde başına 2 defa geldi unutma bu işler sırayla değil kaderimizde varAPV41 adlı üyeden alıntı
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Geçmiş olsun.Allah büyüğünden saklasın.Neolur biraz daha dikkatli olun.
Geçmiş olsun. Ülkemizin yolları çıkışı görünmeyen virajlarla dolu. Ne kadar iyi pilot da olsak önümüze çukur, mucur, kamyondan düşmüş bir lastik, arızalı bir araba veya çok yavaş giden bir kamyon çıkabilir. Dikkat etmekte fayda var.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
makine dostum kaza yaptığım yarden şu güne kadar motorla belki 5000 defa rahat geçmişimdir şans işte üstüne üstelik gel sen çarpa çarpa trafik polisine çarp eskiden ehliyetim yok diye gördümmü ben kaçardım ordan onlardan bu sefer ehliyetim var kaçamadım yakalandım ama kötü bir şekilde
büyük geçmiş olsun.. babacım patlayacak başka arabamı yoktu polis aracını buldun.. neyse tekrar geçmiş olsun..
CBR 600F Honda,
işin kötü tarafıda o ya ben bulmadım onlar beni buldu
geçmiş olsun arkadaş.türkiyede motora binmek gerçekten cesaret isteyen bir olay.Allah beterinden korusun.
sen de şanssız bedevi gibi tutup ta polis arabasına mı çarptın.
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
geçmiş olsun dostum.allah hepimizi kazadan beladan korusun.
beni korkutuyor bu tur haberler ya...gecmis olsun izmirli dostum...
çok geçmiş olsun arkadaşım. Fakat polis niye senin yolunda geri geri gidiyordu?
çok geçmiş olsun arkadaşım..
bende scooterle yaptım çok ağırdı seninkine göre..bende şehir içinde 60 la gidiyordum acemsiydim ön frene basınca sola yatıp düştüm kasıklarımda ve kollaörım da dizlerimde sıyrıklar vardı..topalladım bir kaç gün..ama ben hala ne aile ne birşey arkadaşalrdan bulursam sürüyorum..
geçmiş olsun
aman pür dikkat sürüş lütfen
...tın tın giderim abi....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)