Büyük geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah bu kazan daha büyüklerini defeder.
Büyük geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah bu kazan daha büyüklerini defeder.
çok büyük geçmiş olsun. Allah tüm motorcuları korusun diyelim o zaman
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
bedri su testisi su yolunda kırılır ayda bir kere kaza yapana ne denir bilemem bana kalırsa ya motoru değiştir ya kafayı yada sana bir şey veremediysek bizi hiçe say sana faydalı olamamışız demek biz sana boşuna ninja bedri demedik demekki bir bildiğimiz varmış DEMİ KARDEŞİM trafik memurlarını dul ve yetimleri senden korumak lazım özellikle geçmiş olsun demiyorum biliyorumki geçmeyecek ve sen durmayacaksın
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Geçmiş olsun kardeşim, ancak benimkinin tam üstünde APV nin yazısı var. Ona dayanarak söylüyorum, biraz daha dikkatli ol lütfen !
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
geçmiş olsun kardeşim,allah daha büyüklerinden korusun..o polislere ne desen azdır!!!
boşver motoru üzülme nasıl olsa bi şekilde yapılır yenisi alınır...
takma kafana boşver..
geçmiş olsun kardeş.ucuz kurtulmuşşun.gelen mala gelsin cana degil.daha ne motorlar alırsın sıkma canını.önemli olan senin o kaza piskolojisini üzerinden atmandır.sonra herşey yoluna girer
motociklet
Slm gecmış olsun ben Boluda kullanıyorum motor alalı daha ıkı hafta oldu kendı kendıme nıye aldımkı da dedım motoru uc sefer kıl payı atlattım kazayı artık sehır ıcınde 20-30 km hızla anayolda bısıklet yolundan gıdyorum mumkun oldugunca ama ne bılım korkuyorum yıende gecen sefer taksı benı göre göre yola cıktı anladım ama yola cıkacagını ıcınde 5 velet 1 metre kala durdum dedım ıcımden dur yanlıs araba var bende , sen benım önume ben kamyonun ustundeyken cıkacaktın bak ne yapıyordum dedım sana ama ınsanlık bende kalsın saygılarımla Buyuk gecmiş olsun
erkan
geçmiş olsun
Allah beterinden saklasın inşallah. Canına bişey olmamış ya ona şükür.
Hayat, hâyâl..
kardeş çok büyük geçmiş olsun...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
geçmiş olsun ger çek ten sevin melisin sakın üzül me motorun yarısı git miş hiç önemli deyil ya senin yarın gitsey di nol cak tı
çok çok çok geçmişler olsun...
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Cok gecmis olsun.. Bu sitenin nesini seviyorum biliyomusunuz, kaza da yapsalar olmedikleri iicin kazayı yapanlar hala forma girebiliyorlar..
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
geçmiş olsun usta...bi daha olmaz inşallah...allah hepimizi kazadan beladan korusun...ne diyeyim üzücü.
Geçmiş olsun, ya 60 km hızla bile durulmuyo demek ki, her zaman, hele şehir içinde yavaş gitmekte fayda var. Ucuz atlaşmışsınız.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
günün birinde, kaza yapan bir rahmetli foruma girerse, deryaaaaa bööööö!!! yaparsa, yine sevecekmisin merak ediyorumalestevardiya adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun arkadaşım.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
geçmiş olsın kardeş....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)