bize nazar mı değiyor?
arkadaşlar lütfen daha dikkatli kullanın!
çok çok geçmiş olsun!
bize nazar mı değiyor?
arkadaşlar lütfen daha dikkatli kullanın!
çok çok geçmiş olsun!
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
geçmiş olsun
bırak motorun yarısı olmasın yapılır önemli olan sana abir şey olmaması
Geçmiş olsun....
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
Dostum çok geçmiş olsun.cana değil mala gelsin.allah daha kötüsünden saklasın...
Arkadaşlar Dikkat lütfen durmadan kaza haberleri almaya başladık ve çok canım sıkılıyor ve çok üzülüyorum dikkat edin lütfen birinizden birimize bir şey olması....çok çok geçmiş olsun acil şifalar..
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
Geçmiş olsun kardeşim. Allah kimsenin tekerlerini yoldan ayırmasın, tehlikeye düşürmesin..
çok sağolun bana yazılarınızla moral verdiğiniz için
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Geçmiş olsun.
Herhalde ben olsam polis geri geri geldiği için epeyi bir cıngar çıkartırdım. Kesinlikle davacı olurdum. Sonucu ne olurdu bilemem.
Hocam, geçmiş olsun...
Motora üzülme demicem, ben de duygusal bağ kuran delilerdenim motorlu taşıtlarla...ama yine de sağ salim olman büyük bi nimet...
Kazadan beladan uzak, keyifli ve güvenli sürüşler herkese....
[FONT="Verdana"]
[COLOR="Red"]" Tanrım, iyi bi adam yap beni, yalancılara kandırtma, karşımdakilerin doğru anlamalarını sağla, gerçek sevenlerimi koru ve gözet; sınırlarımı koyma gücü ver sevdiğimde ve kavga ettiğimde..."[/COLOR][/FONT]
Büyük geçmiş olsun kardeş. DD'den öğrendiğim bir laf var. "Gördüğün kadar gideceksin" diyor. Belki o zaman böyle geri geri gelen sürprizler yaşanmaz.
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
dostum eğerki öyle gitmeseydim arkadan da bana bir başkası çarpabilirdi nerden bilebilirsinki ordan bir arabanın geriye geleceğini ben de şu sözü biliyorum olcakla ölceğin önüne geçilmez
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
çok geçmiş olsunnn,ucuz atlatmışsın . İzmir gurubuna 1 hafta süreyle motora binmeyi yasaklamak lazım
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
valla büyük gecmiş olsun allah korumus (hepimizi korusun) amin... kazasız belasız günler dileği ile
dostum sen sağsın ya motoru ittir et,büyük geçmiş olsun, işte korumanın farkını birdaha gördün tedbirli ve dikkatli olmak lazım, kazanın nerden nezaman nasıl geleceğini bilsek ona göre hareket ederdik ama malesef öyle bir gücümüz yok.
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
bedricim büyük geçmiş olsun,çok üzüldüm inanki,ama allahtan ucuz atlatmışsın buna sevindim
gecmiş olsun....
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Geçmiş olsun Allah bundan sonra kaza bela vermesin.....
[FONT="Arial Black"][SIZE="2"][COLOR="red"]Ölüm, ölüm dediğin nedirki GÜLÜM Ben senin için en büyük sevdam M0T0RUMDAN vazgeçmişim ...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)