Büyük geçmiş olsun egelim
Büyük geçmiş olsun egelim
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
khutuck arkadaşım trafik polisi bey efendi aklı sıra geriye gelip karşı şeride geçecek orta taraf kaldırım olduğu için tek bir geçiş var karşıya oda ya düz gitcen garaj kavşağından döncen yada böyle akılsızca kontrolsüzce geri gelcen bana ne dedi biliyormusunuz ne biçim geliyon yaa ben durdum seni görür görmez el frenini çektim dedi gerizekalı ulan durmak için kim el frenini çeker be bide polis olcak halbuki durmayıp ileriye bassa hemen kurtarcaktım ama olcakla ölceğin önüne geçilmiyor ayrıca gün içinde %90 çarpmalık 2 kaza daha atlattım yine bir tane normal polis önüme fırladı son anda duran arabaların arasına sıkıştırdım kendimi 2.si de alsancak ta garın orda minübüs önümde fren yaptı milim farkla durdum
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Büyük geçmiş olsun
Yaz kış sıcak soğuk deme korumaların tak bizide ailenide üzme
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Ya varya bu İzmir trafiği akıllara zarar banada aynı garın önünde çarptılar İzmirde çok kaza yaşamaya başladık
çok büyük geçmiş olsun
allah beterinden saklasın sana bişi olmadı ya boşver motor yapılır bi şekilde dert etme
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
geçmiş olsun arkadaşım, Allah korumuş verilmiş sadakan varmış. sadakaları ihmal etmemek lazım müsibetleri savuşturur.
"İnsanların sizden neler beklediği değil, sizin kendinizden neler beklediğiniz önemlidir." N.F.ERES
Her ikinize de geçmiş olsun.
Sevgili Bedriciğim keşke polis çağırsaydın. En azından dava konusu olurdu.
Toplantıya bekleriz. (Konu güvenli sürüşmüş )
Hem tanışman gerekicek yeni katılımcılar var. İzmirli avukat gibi...
ah be egelim üzdün akşam akşam çok geçmiş olsun nolur dikkaaaaattttt
...............
okram abi istediğin kadar dinle o güvenli sürüş muhabbetlerinikaza geliyorum demiyor ki bizim memleketimizde trafik polisleri bile bilmedikten sonra araba kullanmayı gerisi hava civa abi polis çağırsaydımda nolcaktiki polis benimi tutcaktı yada adam ben geri geri geliyordum suç ben demi diyecekti abi zaten canımın derdinde koşmaktan hiç aklıma öyle bişey gelmedi direk sağlık ocağına gittim pansuman falan yaptılar ayrıca motorumun gözlerimin önünde param parça olduğunu gördükçe ben de param parça oldum direksiyon bile dönmüyor ben halen daha o motordan nasıl sağ çıktığımı şaşırmış haldeyim
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Trafik Kazalarında , eğer gelen ekibin hatalı veya taraflı olduğunu düşünürseniz , 2.bir ekip çağırma hakkınız var...
Kim dinler! , gelen adam da kızar "kardeşim beni neden çağırdın?" diye...
geçmiş olsun abi...
bu durumda polisi çağırman daha bi komik olurdu zaten... ama iiki kırık dökük yok senin vucutta... motorunu nasıl olsa toplarsın bi gün... sen sakat kalma abi ..
Keşke hiç olmasaydı ama olacaksada cana geleceğine mala gelsin. Üzülme kardeşim büyük geçmiş olsun.
geçmiş olsunn...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Geçmiş olsun.
Virajda geri giden polis arabasına ceza yazdırmalıydın.
Unutmayın ki vatandaş ta kurallara uymayan polise ceza yazdırabiliyor. Böyle bir kanun 2 sene önce yürürlüğe girdi.
Sadobey
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)