uzun uğraşlar anne ve baba ikna çalışmaları ve sonunda Kymco Grand Dink 150 scooter kavuştum.... çok şükür.... ne diyelim darısı olmayanların başına...
hepinizi saygı ve sevgiyle kuçaklıyorum....
uzun uğraşlar anne ve baba ikna çalışmaları ve sonunda Kymco Grand Dink 150 scooter kavuştum.... çok şükür.... ne diyelim darısı olmayanların başına...
hepinizi saygı ve sevgiyle kuçaklıyorum....
Bayrakları Bayrak yapan üzerindeki [COLOR="Red"]KANDIR[/COLOR], Toprak; uğrunda ölen varsa [COLOR="Red"]VATANDIR[/COLOR]...
[b]Allah hepimizi 4 tekerlekli canavarlardan korusun...[/b] [COLOR="Red"][B]A Rh+[/B][/COLOR]
hayırlı olsun kardeş
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
Hayırlı olsun
İnşallah tepe tepe kullanır, eskitip daha iyilerini alırsın
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
hayırlı olsun!!:..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Hayırlı olsun, ALLAH kaza bela vermesin,daha nice yeni yeni motrlar senin olur inşallah.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]Ateşi yandıran kavdır,demiri dövdüren tavdır.[/FONT][/SIZE][SIZE="2"][/SIZE][SIZE="3"][/SIZE]
[SIZE="2"][COLOR="Red"][COLOR="red"][B]B rh +[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hayırlı olsun arkadaşım allah kazasız belasız gezmek nasip etsin darısıda olmayıpta hayalini kuranlara olsun ...
hayırlı uğurlu olsun dostum allah kaza bela zeval vermesin
gördüm... sesini duydum... şimdi aşığım.....:))))
hayırlı olsun kazasız belasız kavgasız kullanırsın insallah
Tekerinin hep düz basması temennisiyLe.. HayırLı oLsun
Zamanı geldiğinde bizimde bir 2 tekerimiz olur )
tahamesut,kardeşim hayırlı olsun sen babanı scotter içinmi kandırdın walla üzüldüm,benim adımı vereydin belki 250 racing yada chopper alırdık
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
aminnnnLASTROMANTIC adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
***A H M E T***
hayırlı olsun kazasız belasız ins.
hayırlı olsun iyi güzel günlerde kazasız belasız kullannaman dileğiyle.
As technician As Possible
ii bir tercih hayırlı olsun
hayırlı olsun. kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileklerimle.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
bencede tercihin çok yerinde kazasız belasız sürüşler dileğiyle
hayırlı olsun insallah bende alıcam :( ama daha erken dıolar cıldırcam bıgun nese ALLAH kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)