Arkadaşlar malumunuz ınazumayı aldık 10 gün oldu...bu arada cebefe henüz satılmamıştı...2 motorla başbaşa kaldık...neyse cebefe satılsaydı bir an önce sıkıntı yoktu...el mahkum motora adapte olacaktım...
ama parasızlıktan plakayıda çıkaramadım gezemiyorum da...motor bana ben motora bakıp duruyorduk...garaj balkonumda 1 motorluk yer var cbf dışarda kaldı...geçen pazartesi iki motoru balkona sıkıştırayım dedim beli zorladım...eski fıtık başlangıcı ağrılarım nüksetti yine emarlar falan kıvranmaya başladım...daha yeni yeni toparladım diyebilirim...Allah düşmanıma vermesin yani o bel ağrısını...zaten 2011 de bu husus da dikkatli olmam konusunda doktor uyarmıştı...o zamanlarda yine böyle perişan olmuştum...düşün yani ayakta belin sana btıyor veya düz yatamıyorsun...neyse ben yine stres oldum...motorun daha faturası kesilmemişti...birkaç arkadaşıma yoklama çektim...baktım olmadı...geçen pazar MT den bir arkadaşım bana geldi ben onun makinaya o benim makinaya bindi...ve beklenen son...beğendi..çok sevdiğim güvendiğim de bir arkadaş...bugün faturasını kestirdim ötvsi yattı...motorunu teslim ettim Sahrayı Cedidde...ve bu kadar olur arkadaşım pcxini bu öğlen satıyor motorsuz kalıyor ben ayağına makinayı teslim ediyorum...hatta plakasınıda ben çıkarıcam yarın Ataşehirde olucam yıllık izindeyim bu arada...
gördüm tattım yaşadım...zararım 3 kez benzin almıştım 20+30+20 70 lira oldu gezdim dolandım ınazumaya dedğdi popomuz...bir dertten kurtuldum diyorum..çok stres yaptım arkadaşlar..motor 200 kilo...ben alışmışım oyuncak gibi motoru piskilet gibi oynamaya...bu motor bana 1 kumaş fazla geldi itiraf ediyorum...
tekrar cebefeme kavuştum diyim...Mevlam eşşeğimi kaybetmeden buldurdu...daha bi kıymetlendi...
alakanız için teşekkürler...şu an o kadar mutluyum ki..arkadaş son anda vazgeçermi diye hafta sonum geçmedi ...
valla kurtuldum Allaha şükürler olsun... bir daha fantastik işler mi...tövbe...
11 binlik motor bana göre değilmiş abiler...bu stresi kaldıramadım...bekci parcasıyız aga neyime benim Suzukı...
çok yüklenmeyin ya la..yaptık bi hıyarlık işte ...taaam vurmayın artık...
.