Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ganga 11 bbin liralık bi dönüş oldu...sağlam gircekti..giremediiikiii giremediikii...
boşa bana Fürek (Fatih ÜREK )demezsin lann...orda da haklısın...
Hayırlısı olsun.İlerde bakarsın şartlarına inş. daha iyisini alırsın.Canın sağolsun.
Sermayesi din olanın rehberi şeytan olur.
Herşey de vardır bir hayır...
Bende motosiklet almıştım acil nakit ihtiyacı oldu arsa satın almak için ne varsa sattım değerlendirmiş oldum. paşa paşa pisiklet aldım sürüyorum bak tavsiye ederim
Biras önce kulaklarını çınlattık , aha bu akidiş aldı dedim altından kalkamadı sattı dedim
şimdi doğru söyle,
Yenge Kafanı beynini yedi değil mi ?
"Alınırmı, 11binlira, Ben 5 yıldır süpürge istiyorum, evin halısı perdesi eksik sen gidip 11bine motor alıyorsun."
Benim motorun Adını KUMA koydum.
inazumaya bir kaçamak diyelim madem.
cbf yengemiz seni affettiyse bize laf düşmez, karı koca arasına girilmez
kuvvetmira olaya noktayı koymus.
dagılınnnnnnn
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
aynen reyiz...
demek dedikodumu yaptın...bende seni Maliyeye şikayet etmezsem kaçak mal vs ticareti yapıyor kargoda malı var diye valla irsaliye gösteremezsen kayarlar adama...
bir boyun posun devrilsin herüf muhabbeti olmadı değil... sitem oldu tabi başkan...benle birlikte sevinmediler en azından buda yetti bana...
aynen öyle başgan...bir gecelik ilişki diyelim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Herseyin hayirlisi kismet en onemli sey saglik gecmis olsun
www.erkakurye.com
Hayirlisi olsun ya en azindan zarar etmemisin.
Benimde niyetim vardi hatta irfan abiyede bahsetmistim. Ama sen evladimin rizki dedin ya bogazim dugumlendi. Bende cbf bakacagim sanirim
Abi sadece forumdaki yazılarını okuyarak sana çok kanım ısındı valla Allah gönlüne göre versin.
Oboowwww 11.000 lira motoramı verilir yawwww bak şimdi kendimden çıkmış kadar acıdım okadar parayaaa,citti para biraz daha üzerine koyup CBF 600 falan alsaydınya kardeş!! yawww hem 70 değil 170 liralıkta benzin almış olurdun !!!
Şaka yaptım şaka ) bu tür bi msj almıştım bi zamanlarda eski motorunla alakalı o geldi aklıma,herşeyin hayırlısı kısmet diyelim,ama inanıyorunki gönlünde yatan aslan birgün kapındada olucaktır inşallah..
Ne olursa olsun..
İçinde ukte kalmadı ya, o yeter bence
Bu arada bekci parçası deme birdaha kendine. Acayip ayar oldum
made in china yazsını şase de görünce mete sattı diyolar ben öyle duydum..
hayırlısı olsun abi, honda yeni commuter getirirse ondan alırsın artık..
çakçiki metekayışatandro....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
bilimum ekşın işleri seni aşar aga sen sakin takılacan yoksa alırım anahtarını metoşş
senin neyine 250cc hıyar agası
faşo aga
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)