Altını şer, incisi ker. günün sözü
Altını şer, incisi ker. günün sözü
hayırlısı olsun abi ben cbr 250 için nakit ayarlıyorum sonra ben napacam onu deyip başka yere harcıyorum bu kısır döngü 2 yıldır böyle kısmet acele etmiyorum
Hayırlısı olsun ama akıllı adamın hali bir başka oluyormuş, ilk mesajında gördüm. Fıtık içinde geçmiş olsun.
metoo seni rüyamda gördüm şu saatte foruma girdim.La bi git ruyalarımdan azimsiz sebatsız adam
ben 2 sene paralı ve motorsuz kaldım.sen parasız ve motorlu olmaya dayanamıyorsun.
yahu hocam senin için geçerli değildi ki o iddia..
Laynnnn noluyooo İrfan bu nası tarif olmmm...orda bi bayrak direği vardır falan...o direk banamı girsin nedir olay yarısı mezite girerse diğer yarısı hususunda yardımcı olurum o ayrı mobilden yazamıyom...adım geçiyo o arkadaşlarada yarın döşerim evden kısmetse...
Malako prensi bi arkadaş da saat kaçta demiş...avanak avninin kuzeni Eyüp iftardan yarım saat önce orda olun demiş...sen dabi lazlık var biraz anlamadın...
Eyüp kırmızı bir karanfille gelsin karamürsele onu öyle tanırız...ya da biz karanfil takalım o bizi öyle tanır te allammm yaa...
fotoda malum baştaki taçsız kral mete candır o kulunuz..2011 de orda idim...2013 de de orada olucam Allahın izniyle...iddialı konuşayım hatta gelmezsem bir bahane uydurursam beni GAY ilan ediniz..gay panda olam..çakçikilği9 bir üst leveline zıplatın hoplatın beni..gelecem lan..çünküm o gün ve bir önceki gün tatilim..koşa koşa gelcem..
Mezgit gangamda gelicek..bütün pideleri biz yicez..hatta samed ve eyübü aralarına karbon kağıdı koyup kuyu kebap yapıcaz karbon kağıdı fantaaazisii başkaydı lan dimi
diyen bi agedeş vardı adını unuttum..hah işte onun içindi...
gitti dağ gibi adam bea...
çekinmeyin arkadaşlar,vurun kırbacı vurun kırbacı....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
hayırlısı olsun be abi, sağlık herşeyden önemli sıkma canını
başta geçmiş olsun. o gövdeyi taşımak tabiki kolay değil. kendine dikkat et. tabi bel ile inazumanın ne alakası var onuda çözmedim ama neyse, sanki komple motoru bırakmışsın gibi.
şimdi benzin konusuna gelince, inazuma hiç kullanmadım ama illaki yaktığı benzinin hakkını fazlasıyla veriyordur, diğeri için onu söyleyemeyeceğim. o sadece kendi kendini kandırma motoru. olayın özü şu abi sen nakit parayı görünce dayanamamışsın. insan bazen öyle hisse kapılır. hevesle alırsın acaba hatamı ettim dersin, şeytan dürter buna bu para bağlanırmı falan dersin kendi kendine millet haklımı acaba dersin? ama motoruna bindikçe insana bir öz güven gelir. iyiki almışım dersin.
ben 1 haziranda sıfır aldım motorumu, ben daha masa başında beklerken parayı ödemeden adam faturasınıda kesti ötv sinide yatırdı. ben gittim hemen sigorta yaptırdım. ertesi gün plaka mort. işte bitti.
gerçi neyin mevzusunu yapıyorum oda ayrı bir komedi..
ayrıca abi bu kadar kalenderata yatma kendine haksızlık etme. çalışıyor kazanıyorsun alırsında binersinde, bu iş bekçi çöpçü işi değil ruh işi. senin piskolojin olayı kavrayamamış.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
herşeyde bi hayır vardır metehan arkadaşım şerde bile olayları bazen akışına göre bırakmak en iyisidir belki inazumayı almamış olsaydın içinde bi ukde kalıcaktı bendede var bel agrısı arada ters bi hareketimde yokluyor iyi bilirim gelmiş geçmiş olsun sattıgına üzülmemem cabası
Vurun pandaya
yada durun vurmayın garibana
Bir musibet bin nasihattan iyidir dersini almış o
Sana o zaman satma CBF yi eyidir candır demekten dilimde tüyler bitti bayramdan sonra tiz bana doğubanktan epilasyon makinesi al
Hakkında hayırlısı olsun dostum İnazuma değil Hayabusalara ne bileyim işte en kral motor neyse ona layıksın sen ama henüz vakti değildi iyi olmuş sattığın
BİZLER BİRER GARİB BEKÇİYİZ NEMİZE GEREK GÜMÜŞ ZURNA (İNAZUMA)
senin için hakkında hayırlısı olsun mete kardeşim sağlık olsun sıkma canını,sağlık daha önemli.ilerde belki daha iyileri olur (ki sen layıksın).ayakla yorgan meselesi.bu konuda seni en iyi anlayanlardan biri de benimdir.
Her şeyin hayırlısı arkadaş,hem cbf hepsinden güzel,vardır bu işte bi hayır
bi Ataşehire gaden gidip geleyim...15 Ağustosa kadar izinliyim ya la ... dostlarıma tek tek yazarım ben...
Özellikle Samet Abiye özel kitleyecem...Hurdaaacııı aleyymonnncuuu Samet Çavuşa kitleyesim var...döşemecii geldiii haaanım yapıcam ona ben...
geçmiş olsun..bel olayı kötü ve hiç bi zaman geçmesi gibi bi durumu yok her zaman tekrarlayabilir ki her seferinde bir öncesine göre daha kötü oluyo..doktorlar da söylemiştir muhakkak ama bu iş için bel kasları kuvvetlendirilmeli ve acilen kilo vermelisin
inazuma için de hayırl ıolsun diyelim o zaman elinden çıkardığın için...sıkıntılı atraksiyonlara girmemek lazım...
sen cbf150 yi yakasım geliyo deyince bende favori listemden çıkarmıştım... o zaman tekrar ekleyeyim bari...
ANAAAAaaaaa ben biliyordum diyeceğim ama sadece içime doğmuştu.
cbf in dışında bişi yakışmaz soksan durmaz diye düşünüyordum hep.
yoksam bu kadar bahtsız oluşuna benim negatif düşüncelerim mi sebep oldu.
yok sa senin kaşıntı dürtülerinin doğal bir sonuçumuy du bu.
ne olursa olsun hayırlısı olsun. işallah selesine alır seni cbf. bir bakım yağ değişimi yeni bir iki aksasuar falan alırsın artıkın cbf e,
valla ağa bende inazuma almayı düşünüyorum. Bana ne önerirsin?
Erolcum sağol varol...herşeyde bir hayır varmış...sağlık önemli olan gayrısı yalan...
ganga baba olunca işin rengi değişiyor...ben hava atmayı bilmem mesela..apaçi adamım 1000 RR ver bana yine anlarsın apaçi olduğumu...o bağlamda hangi motora bindiğimin bir önemi aslında yok...ama 11 bin bana çok geldi...
şekerim maliye kargo evrakında ne yazıyora bakmaz ki..hehe... malın irsaliyesi nerde..malın faturası nerde..saklıcan aga resmi olarak en az 10 yıl ..en azından talep edildiğinde göstermen gerekir..haydi canım..haydi şekerim...eski muhasebecilerden kim kaldı be...tepetaklak gidersin valla... vergilendirilmemiş hediye kutsal olamaz..ama bir köfteni yersem görmem dabi bunu...arpaya bakarım ben...we are the arpa ..
fokurdadı diyon yani.. tekkeye hoşgeldin o zaman...tekke sistemi şöyledir..müridler mete Reyize köfte ısmarlamak için adeta yarışır birbirleriniz ezerler..köfteler tüm güclerini birleştirip Mete Reyize sunarlar...Kutsal Mekan Köfteci Yusufdur...
keser döner sap döner diyosun yani başgan... benim seneye yine dötüm başım oynamaya başlar bi maceraya daha girerim...
ganga bu kader ile alakalı...yani önce insanız ama toplum önce konumun mesleğin paran diyor..
Kaaamill...
senle dolanırız iki cibief...
demin izledim Beyaz TV de keklemişler elemanları...
aynen acele etme aga...ama şu var..alırsan borcu kapatırsan elinde 10 bin lira sermayen olur..yatırım gibi yani...
aga benim boy 1.90 kilo 130..sağlık sorunlarım 15 yıldır var..kilo aldım alalı bel sıkıntılı..ayaklar beni taşımadığı için motor üzerindeyim...98 de belimde disk kayması oldu...bel kilitlendi...Allah düşmanıma yaşatmasın...
abi bu teoride doğru...borça yaşamak da zor...hayatım borc ödemekle geçti ama nereye kadar abi..biraz yiyelim değil mi...rüyanda beni görmen hayr alamet değil ama...
ah Samed Agam ah...farzet geyim..hadi öyle varsayalım...bişey dicem..GAY olsam bundan korkmazmısın allasen söyle...yani senin için risk oluşturmazmı bu...benden uzaklaşman gerekmezmi...yani düşünsene elini sıksam sarılsam huylanmıycanmı...130 kiloluk bi gaydan korkmanı tavsiye ederim...
eyvallah aga...
ganga inan Floryaya giderken bile bi acaba dürtüsü vardı...o giden beden benmiydim..o motoru gerçekten istiyormuydum diye sordum kendime...benzin menzin yaktığı yok...ben benzine takıldım önce ama ibre yanıp sönmeye başlayınca 100 km dahası varmış..ölçümler doğru söylüyor...bi gün gel bize evimin balkonunu gör motor sokmak canbaz işi...bir motorum dışarda kaldı cebefeyi satamadım tok satıcı ayağı yaptım az ...vs derken verdin gitti..borcdan kurtuldum agi be..daha ne olsun...
aga bende öyle düşünüyorum...askeriyede belimde disk kayması oldu mesela...bel fıtığı olursam işimide yapamam...sağlık huzur gerisi yalan abicim..
ışık hızına çıkacak motorum olsa keyif almam...napayım ben galaksiler arası hızı..manzara seyrede seyrede dolanayım derim uzay da...
bayramdan sonra proje var lan Kaaaamill benlen irtibata geç aga bizim dikiş iğnesi işi noldu...
vay Bora Abim Allahına gurban..aynen abi sende benim gibi hızlıydın bi aralar..
eyvallah dostum...
aynen başgan..kilo nası verek...nası verilir bi bilsem..domuz gibi yiyom camış gibi yayılıyom...
aga cbf candır...gerisi badılcandır...
amin cümlemize...öyle içten yazdın ki bana hissi geçti yeminle...
yaaaa...sen cebefe alınca zoruma gitti bu hemen bende cebefemden ayrılamadım... seni Sallide son düzlükte tokatlamadan bana yollar haramdır.. cbf candır ınazuma badılcandır...
dostum 11 bn verirsen yenge seni Mğla Merkeze gaden govalar benden demesi... cebefeyide eğenmiyon aga napim varsa titan yoksa titan...titanlar öpsün seni Ademmmm...
..
atladığım mesajlar yoktur umarım...şu an beyin mancıklaması yaşıyordum da azcık...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bana cevabını neden koyu yazdın lem pandoş..ondan korktum şimdi ha...
yolda molda karşılaşırız,milletin içinde sarılmıcan di mi....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)