Arkadaşlar Apachem geldi. Bugün kullandım 8 km yaptım 6 bin deviri geçmiyorum. Sanki senelerce motor kullanmış gibi bindim tabi stop ettirdim çoğu kez yarınki direksiyon sınavım için pratik olmuş oldu. Titreşim haricinde on numara motor. Gidonda hissediyorum masaj aleti gibi... Neyse motorumdan şuan memnunum 50 liralık 97 oktan aldım shellden. Hadi hayırlısı gerçekten vitesli kullanmak çok zevkli çevremde ilgi arttı bütün gözler motorumun üstünde allah nazardan saklasın. Nazar boncuğunu yapıştırayım hemen Göstergeler beni adeta içten etkiledi hele o kontağı çevirince devir saatinin oynaması çok hoşuma gitti. Sesi güzel selektör yapması hoşuma gitti. Farları fena değil gösteriyo uzunlarda gayet gözüküyo. Gidondaki titreşim olmasa 10/10 alır benden İlgi çekici 150 cc olmasına rağmen alarmlı disk kilidi tavsiyesi bekliyorum arkadaşlar ne olur ne olmaz bu arada kaskoda yaptıracağım. şimdilik bu kadar
evin güvenli bir yerdeyse kaskoya gerek yok..
bir bıranda xena veya abus marka alarmlı disk kilitleri en hakiki kaskodan daha iyidir =)
artı bir de master lock marka zincir alırsan kilitli filan 1.5 metre filandı.
anahtarı kaybedersen acacaklarını sanmıyorum en az 3-5 saat sürer onu kesmesi.
dediklerimi araştır =)
Evimin yanında kapalı arsa var arsanın çevresini kapattılar kapıyada asma kilit takıyorum. İçerde pitbull cinsi köpeğim var ben girsem havlar susmaz gidene kadar. Direksiyon kilidi + çelik halat kilidiyle arka tekerın arasından geçirip koltuustune gelcek şekilde taktım şuan mahallemiz sakin hırsızı ursuzu olmayan bi mahalle.. Ama genede tedbir şart.
Gidonda titreşim hissettim ama fazla rahatsız etmiyor lastikleri değişince mis gibi motor olur. 10 üzerinden 9 verdim apache ye.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)