cbr 250 r den xj 600 diversion f e geçtim ve ilk izlenimlerimi paylaşıyorum .
-
Reklamlar
-
-
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan
Bemmbeyaz olmasına ayrıca bittim
teşekkürler ben zaten saf temizlik demek beyazı çok seviyorum renk olarak yani beyaz renk yerine konmasada
-
Hayirli ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin
-
-
-
çoooook güzel Allah isteyen herkese nasip etisn... güle güle kullan, Allah kazadan beladan korusun...
-
çok teşekkürler tüm iyi dilek ve dualarınız için darısı herkesin başına ....
-
son bir kaç gündür araştırdığım bir makina. çok güzel, yabancı sitelerdeki yorumları vs okuduğumda da herkes memnun gerek konfor gerek yol tutuş.
hayırlı uğurlu olsun, inşallah kazasız belasız elden çıkarana kadar sıkıntısız sürüşler
bu arada bunun naked olanının sarısı ülkemizde yok sanırım, bayi istek üzerine getiriyor mu? bilginiz var mı?
-
26 Temmuz 2013, 00:51
Abi hayırlı olsun . Cbr topiğinden kopma ama ... Seni seviyoruz Allah kaza bela vermesin , yüzün hep gülsün . İnşallah sıkıntılarını çözmende yardımı olur bu makinanın
-
26 Temmuz 2013, 01:09
barodi adlı üyeden alıntı
1:cbr 250 ile makas atmam gerektiğinde bazı durumlarda hantal kalıyordu diversionda makas atarken acaba arabayı sollayıp makas atabilirmiyim atamazmıyım diye düşünmek bile saçma geliyordu artık çünkü kolaylıkla istediğim aracı solluyor makaslayabiliyor ( her zaman değil yanlış anlaşılmasın sadece gerektiği yer ve zamanlarda)
fazerda da düşünüyosun sollayım diye ve düşündüğün an sollamışsın zaten
hayırlı olsun...cbr ın bahsettiğin dezavantajları zaten 250 cc motorun doğası gereği üzerinde olan özellikler...250 cc almayı düşünen arkadaşlar bu özelliklerin cbr da değil bütün bu kategoride olduğunu bilmemeliler...
ben de cbr dan yüksek cc ye geçtim ve dezavantaj olarak cbr ın o şehir içi afacanlığını, kolaylığını özlemiyor değilim açıkçası
-
26 Temmuz 2013, 01:15
Çok sevdigim (Özellikle naked modelini) biri birbiri motor Allah kaza bela vermesin.
-
26 Temmuz 2013, 01:30
cbr'ın en ozledıgım seyı olmayan hararetıydı...rr'la sımdı, hele bu sıcaklarda...of yani degerını bılın.
-
26 Temmuz 2013, 01:37
Hayırlı olsun hocam on numara makine
-
26 Temmuz 2013, 01:49
Progressive adlı üyeden alıntı
son bir kaç gündür araştırdığım bir makina. çok güzel, yabancı sitelerdeki yorumları vs okuduğumda da herkes memnun gerek konfor gerek yol tutuş.
hayırlı uğurlu olsun, inşallah kazasız belasız elden çıkarana kadar sıkıntısız sürüşler
bu arada bunun naked olanının sarısı ülkemizde yok sanırım, bayi istek üzerine getiriyor mu? bilginiz var mı?
ben baya bi zamandır beyazı bekledim .sadece düzcede vardı gidip aldım . yani türkiyede yok şuan normal f bayi istek üzerinede getiremiyor iş yamaha türkiyede bitiyor. onlarda bişey yapamıyor. iyi dilekler için amin ve teşekkürler...
-
26 Temmuz 2013, 01:50
mükemmel bir tercih. Makina çok güzel. Ayrıca fiyat performans ürünü. Ancak şehir içi trafikte biraz yorabilir.
-
26 Temmuz 2013, 01:56
beko12345 adlı üyeden alıntı
Abi hayırlı olsun . Cbr topiğinden kopma ama ... Seni seviyoruz
Allah kaza bela vermesin , yüzün hep gülsün . İnşallah sıkıntılarını çözmende yardımı olur bu makinanın
ordan kopmam mümkün deyil. bende sizleri seviyorum yoksa ne işim var orda sohbet bile etmezdim. iyi dilekler için amin ve teşekkürler.inşallah...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------
wolrath adlı üyeden alıntı
cbr'ın en ozledıgım seyı olmayan hararetıydı...rr'la sımdı, hele bu sıcaklarda...of yani
degerını bılın.
evet bende tek şikayetim harareti sanki altımda sıcak soba beni ateşe veriyor. çok çabuk ısınıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:53 ----------
ve diğer cevap veremediğim herkese tüm iyi dilek ve dualarınız için tekrar çok teşekkürler ve amin bol şanslar.
-
26 Temmuz 2013, 01:57
Hayırlı olsun çok güzel makina
-
26 Temmuz 2013, 02:11
-
26 Temmuz 2013, 02:40
herkesin allah gönlüne göre versin darısı sizinde başınıza teşekkür ediyorum hepinize...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)