Yeni motorum Hyosung GT250 Naked
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
hayırlı olsun GT250 fiyat-performans olarak iyi motordur
-
hayrini gör ybr den sonra hayabusa gibi gelmiştir tahmin ediyorum. :-)
antiparantez hyosung 90 derece degil 75 derece v motordur.
-
Merhaba,
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan. Fazla yüksek devirlerde zorlamamanı tavsiye ederim . Krank kırıyor..
"You Got a Dream.. You Gotta Keep It.."
-
bisey kirdigi yok rahat ol.
-
-
hocam benim merak ettiğim bu hyosung marka olarak kanunı tarafından bitirilmişti bildğim kadarıyla....yani bu motoru kanunı bayisindenmi alıyorsunuz...yoksa hyosung bayisinden mi..orayı anlamıyorum...bu markayı kim getiriyor..kanunı ise neden st kanunı değil..ya da artık kanunı de styi kaldırdı hyo adıylamı getiriyor...kaç para verdiniz...bende 250 comet kullandım inanılmaz tork vardı...servis hizmetini nereden alacaksınız...tekrardan hayırlı olsun...biraz detaylandırırsan sevinirim...
-
(Direk krank kırıyor dedi yaaa Allahım kafayı yicem...)
Hayırlısı olsn kardeşim allah kaza bela vermesin inş...
-
18 Temmuz 2013, 18:20
Suzukınınde başı belada bu krank kırıyo kol çıkarıyo efsaneleriyle
-
18 Temmuz 2013, 20:15
hayırlı olsun kardesım su egzozsun bır vıdeosunu koyda duyalımm nasılbırseyy
-
18 Temmuz 2013, 20:22
Güle güle kullan. Hyosung bitanedir
-
18 Temmuz 2013, 20:35
Gökhan, doğru yolu bulmuşsun dostum. Hayırlı olsun. Aman dikkat ybr bisikletine benzemez bunlar. Gerçek motora geçiş yapmışsın.
-
18 Temmuz 2013, 21:18
-
18 Temmuz 2013, 23:25
Hayırlısı olsun güle güle bin, hyo candır 250cc nin babasıdır, torku hissettir, diğerleri gibi gaz açınca bekletmez adamı hoplayıverir
Motor krank falan kırmaz, krank ı üstündeki şahıs kırar.Anlamışsındır
-
18 Temmuz 2013, 23:43
-
19 Temmuz 2013, 00:37
Hayırlı Olsun Kazasız belasız kullanırsın inşalla benimde takip ettiğim makinalardan hoş
-
19 Temmuz 2013, 00:38
Öncelikle herkese teşekkür ederim iyi dileklerinizden dolayı
Torukojin adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan. Fazla yüksek devirlerde zorlamamanı tavsiye ederim . Krank kırıyor..
Hocam öyle bir kanıya varılmasının nedeni görüntüsüne sesine çift silindir olmasına kendini kaptırıp 180 görmeye çalışan apaçi heriflerin yüzünden. Ben Honda'nın otomobil servisinde çalıştım 2 sene servise şaftı burulmuş S2000 gelmişti. S2000 kalitesiz midir? Asla! Bu yüzden markalara suç atmayın sonuçta çin menşeili motor değil. Bu kadar ön yargılı olmamanızı temenni ediyorum.
hocam benim merak ettiğim bu hyosung marka olarak kanunı tarafından bitirilmişti bildğim kadarıyla....yani bu motoru kanunı bayisindenmi alıyorsunuz...yoksa hyosung bayisinden mi..orayı anlamıyorum...bu markayı kim getiriyor..kanunı ise neden st kanunı değil..ya da artık kanunı de styi kaldırdı hyo adıylamı getiriyor...kaç para verdiniz...bende 250 comet kullandım inanılmaz tork vardı...servis hizmetini nereden alacaksınız...tekrardan hayırlı olsun...biraz detaylandırırsan sevinirim...
Hocam şuan da Kanuni'nin sahibi Kuralkan Holding distribütörlüğünü üstlenmiş durumda. Bu nedenle Kanuni bayilerinde satılıyor. Fakat Kanuni ile başka hiç bir bağı yoktur. Bir aralar S&T Kanuni olarak çıkarıldılar tutmayınca tekrar Hyosung markası altında Kanuni tarafından satışına devam ediliyor.
hayırlı olsun kardesım su egzozsun bır vıdeosunu koyda duyalımm nasılbırseyy
Hocam egzozun sesini kısa süre içerisinde koyacağım.
Gökhan, doğru yolu bulmuşsun dostum. Hayırlı olsun. Aman dikkat ybr bisikletine benzemez bunlar. Gerçek motora geçiş yapmışsın.
Hocam teşekkür ederim bundan önce yüksek cc makine kullanmışlığım var fakat YBR'yi uzun süre kullanınca bir afallama oluyor ister istemez.
MOTORUN İLE KORUNMADAN İLİŞKİYE GİRME
-
19 Temmuz 2013, 01:03
hayırlı olsun güle güle kullan
-
19 Temmuz 2013, 04:01
Başgan kaç para birde onu deyiver de kafamda rakam güncellensin...kanunı hizaya geldi desene...ben kanunı olsam başka bir yan markayı daha bünyeme katarım mesela sym...ama bu sefer kendi malı satmaz o da ayrı :/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)