hayırlı uğurlu olsun ALLAH cc. kaza bela vermesın kardeşim güle güle kullan ha unutmadan egsoz bilyası kırıyor haberın olsun
hayırlı uğurlu olsun ALLAH cc. kaza bela vermesın kardeşim güle güle kullan ha unutmadan egsoz bilyası kırıyor haberın olsun
Tamam başgan bu sır seninle torpağa kadar gidecek galiba...bende motorumdan soğuğum bu aralar..ten uyumsuzluğu var...hani bazen neden olmasın diyorum motora benzeyen bir makinaya binmek hakkımız...simit gibi lastiklerle nereye kadar..hani peşin indirimi falan aldıysan belki bende yararlanırdım vesileyle diye sormuştum..özeldende atabilirsin...eyvallah...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kazasız belasız,güle güle kullan kardeş.
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
hayırlı olsun güle güle kullan Allah kaza bela vermesin inşallah benimde hoşuma gidiyor hyo 250 niyeti bozacağımda değiştirmişken japonmu olsun diyorum onlarda çok para ama senin gibi memnun kullanıcıları görünce ibre biraz daha hyo'ya kayıyor.
Hayırlı ugurlu olsun gule gule kullan. Hyo ıyıdır kullandıkca anlayacaksın. Emin ol ybr den daha az masraf açar
Ha hocam motorum sıfır değil ikinci el fakat peşin indiriminin kralını aldım bir abimizden
Bu arada herkese tekrar tekrar teşekkürler cümlemize kaza bela bulaşmasın...
Hocam bana kalırsa ve bilinçli Hyo kullanıcılarına da danışırsan Hyosung'un herahangi bir Japon'dan fazlası var eksiği yok. Krank kırıyor, dişli attırıyor, şarkı söylüyor diyen adamlar kulaktan duyma bilgilerle geliyorlar. Hyosung kaliteli bir markadır canınız istiyorsa çekinmeden alabilirsiniz.hayırlı olsun güle güle kullan Allah kaza bela vermesin inşallah benimde hoşuma gidiyor hyo 250 niyeti bozacağımda değiştirmişken japonmu olsun diyorum onlarda çok para ama senin gibi memnun kullanıcıları görünce ibre biraz daha hyo'ya kayıyor.
MOTORUN İLE KORUNMADAN İLİŞKİYE GİRME
hayırlı olsun...
arkadaşlar az yakıyor diyorsunuz da bizim bi arkadaşta R modeli vardı 17lt benzin le 300km gidiyor diyodu 3 ay dayanamadı bu yakıta
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Darısı başıma
Bu moturun fiteslileri varmış kırank kırıyomuş diyolar, arkaaşın arkaaşı yemin etti üç tekerleklileride varmış onlarda 1000km de bir krank değişiyomuş, uzun yola gidenler çantaya 3-4 tane kırank alsın diyolar,
Suzuki mühendisleri ve tasarımcılarının daha çok fırın ekmek yemeleri lazımmış... hey allahım ya
Çok güzel motosikletin arkadaşım, fiyatına göre daha güzel bir çıplak yok desek yeridir.
Hayırlı olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)