Makineyi piknikte gördüm allah kaza bela vermeden güzel güzel gezmek nasip etsin sağlıcakla kullan.
Makineyi piknikte gördüm allah kaza bela vermeden güzel güzel gezmek nasip etsin sağlıcakla kullan.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Hepınıze tesekkur ederım .. Alet gercekten cok ıyı cekıyor. Ikı kısı de de sorun yok surmesı kolay.. Yalnız ben ılk ıkı gun hep bır yerıne ıkı ıle kalkmısım sımdı ogendım bırıncı vıtes altta ımıs Acemılık ıste...
Selamlar..
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
hayırlı olsun adamım harika motor bende var bu motorda ne ararsan var görüşmek vadiyle
Hayırlı olsun Murat Abi kazasız sürüşler...
Hayırlı olsun............
hayırlı olsun resimleri bekilyoruz ;)
Okan ACAR
hayırlı uğurlu olsun bencede gerçekten mantıklı bi seçim yapmışsın bende kullanıyorum ve gerçekten memnunum güzel günlerde kullanman dileğiyle..
Hayırlı olsun kardeş..;)
arkadaslar bu mesaj bayagı eskı ıdı.. bır ay kadar.. motoru degıstırdım ben lınkı burada.. selamlar tesekkurler..
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13654
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Hayırlı olsun ...........
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Bazı konu ve başlıklar belli bir süre sonra zaman aşımından dolayı önemini kaybettikleri için kilitlenirler.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)