Arkadaşlar en sonunda bende motoruma kavuştum CBR 125 Repsol hayatım boyumca hep hayalini kurduğum bir makina ben kanuni racer 200 almayı planlarken
şans eseri abimin izmire bir iş gezisine gidişi ve benim ona bir göz atması için
rica etmem ve bir anda pazartesi günü abim beni arayarak bir tane cbr 125 bulduğunu söylemesi ve kaşla göz arasında
almamız ve onu yolcu otobüsüne yerleştirip yollaması .. bu olaylar nasıl bir kaç saate sığdı hala inanamıyorum
sonra ertesi gün otobüsün izmir den haraket etmesi ve benim rüyalarıma kavuşma ümidim.. ve sabırsızlığımın hatsafada olması
Allahım bu nasıl bir duygu .. sonra ennihayetinde motorumu almaya otogara gittiğimde birde ne göreyim benim izmirden motoru aldıktan sonra istanbula geçip hala orda olduğunu sandığım abim otogarda motoru bekliyo
( demekki bana yardım etmek için sabah ilk uçakla gelmiş )
sonra otobüs en nihayetinde geldi motorumu dikkatlice indirdik. Ben motoru çalıştırıp ısıtmaya başlayınca abim kendi arabasının anahtarını bana atıp
ben benzin alıp geliyorum diye daha ben motoruma henüz binmeden alıp
bastı gaza
o an halimi görecektiniz
neyseabim yaklaşık bir saat sonra benim mağazamın önüne geldi ve sıra bendeydi
ilk çalıştırıp ufak ama acemiyce bir kalkış yapıp daha iki metre gitmeden bir çukura girdim
sonra birazdaha rahat deneye bilmek için anayola gittim Allahım bu ne büyük bir zevkti
bu nasıl bir alettiki bana bukadar büyük bir zevk ve haz yaşatıyodu
neyse tektar mağazama döndüm ve sağını solunu silmeye parlatmaya başladım
inanın dünden beri iki sefer baştan sona motorumu sildim görmemişler gibi
sonra saat 18.00 gibi mağazamı kapatıp şehir merkezine gittim bütün gözler üzerimdeydi
düşünsenize Bitlis /Tatvanda bir Honda...
neyse benim hikayemde böyle daha motoruma tam olarak alışamadım şimdilik 3üncü , 4üncü vitesi geçmiyorum size bir tane cep telefonumla çekmiş olduğım resmini yolluyorum
benim bu siteyle tanışmamla hayatım değişti .. tekrar ilk gün yazdığım gibi bu siteyi yaratan yaşatan ve destekleyen herkese teşekkürü bir borç bilirim sağolun