o zamaN sorayım
1.si motor 2.el mi??
2.si 2.el ise kaç kmde
3.sü kaça aLdınız _???
o zamaN sorayım
1.si motor 2.el mi??
2.si 2.el ise kaç kmde
3.sü kaça aLdınız _???
Zamanı geldiğinde bizimde bir 2 tekerimiz olur )
kazasız belasız iyi günlerde kullan, sürüşlerin hep keyifli olsun.
Hayırlısısyla tekerlerin yerden kesilmeden binesin işallah ..
dostum motorun hayırlı olsun, güle güle kullan inşallah. allah kaza bela vermesin.
şimdi senin attığın özel mesajı okudum ve baktım topic açmışmısın diye.
darısı benim başıma inşallah. ben de anlaşabilirsem önümüzdeki hafta cbr'cılar arasına katılabilirim
walla ben de çok heyecanlıyım, anlattıklarını ve senin duygularını çok iyi anlıyorum o yüzden
ctesi motora bakmaya gitcem ama günler geçmek bilmiyo nası bişey diye çok merak ediyorum. temizse direk alcam zaten
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
hayırlı olsun kazasız belasız kullan inş. bizim bir arkadaş da var ben kullanmadım ama memnun. tek sorun trafikdeki tacizler. neyse güzel günlerde kullan inş.
As technician As Possible
hayırlı olsun!!:..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
hayırlı olsun.Ulan benim abimde ne hayırsız ben motor diyince onu ne yapacan ben sana bisiklet alıym diyo.bunu okuduktan sonra abime gösterecem belki gaza gelir o da bana alırr.
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız mutlu günlerde kullanman dileğiyle
tabi cevap vereyimkarsberSky adlı üyeden alıntı
1.si motorum 2. el
2.si motor 10.000 e benim yanımda girdi ve rodaj bakımından sonra hiç kullanılmamış daha sıfır bir makina ufacık bir çizik bile yok ( allah göstermesin )
3.sü 3.750 ytl ye aldık devir felan 4.ü bulacağa benziyo..
ama değer böyle bir zevk daha yaşamadım ömrümde
lespaul_84 adlı üyeden alıntı
dileklerin için çok teşekkür ederim... allaha sana daha güzelini nasip eder inşallah.
ama bu duyguyu herkesin yaşamasını istiyorum .. ne muhteşem bir şey
benim abimde başta karşıydı.. sonra benim kafama koyduğumu görünce olursa en iyisi olsun dedi ve bunu aldık..mondial motor adlı üyeden alıntı
inşallah sende gönlündeki motora kavuşursun
hiçbir sorunum yok çok şükür tek sorunum devir mevir plaka işlemleri yapılmadan yakalanmak korkusuyla binmek oda hallolunca bir şey olmaz inşallahBolu Beyi adlı üyeden alıntı
ehliyetimde var zaten habirde burası küçük yer burda taciz edecek adamın arkasında büyük bir aşiret olması lazım yoksa onu benim elimden hiç kimse alamaz
hayırlı olsun
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
hayırlı olsun, belki 3-5 lira fazla verdin ama başını ağrıtmayacak( özellikle tatvan gibi bir yerde), sana sürüş zevki veren, verdiğin parayı hak edecek bir motorun oldu.
çok fazla bir fark olmadı zaten kanuni racer 3.400 olmuştu bunuda 3.750 ye aldım ama makina gibi makina allah nazardan saklasın.. .zeronero adlı üyeden alıntı
temennileri için yorum yazan yazmayan bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim
hayırlı olsun kazasız ve keyifli sürüşler dilerim,
iyi günlerde kullan.
hayırlı olsun arkadaşım,kazasız belasız sürüşler dilerim...
sağolun...
kazasız belasız binersiniz inşallah...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)