Hayırlı olsun. Allah kazasız sürüşler nasip etsin
Hayırlı olsun. Allah kazasız sürüşler nasip etsin
hayırlı olsun kardeşim , allah kaza bela vermesın ınsalla... güzel motor , benım de cok hosuma gıdıyo bunlar , herkes te önerıyo... ;)
Hayırlı olsun bende kırmızı mcx aldım.
bisiklet yoluna park etmek ne olucak peki? Yeri geldigi zaman biz motorculara soyle davraniyorlar boyle gormemezlikten geliyorlar dersiniz ama bisiklet yoluna parkta bir sorun yok...Onlar insan degil zaten.
Hayırlı olsun.
hayırlı olsun kazasız binmen dileğiyle
hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin
motorunuz hayırlı olsun, Kaskın genel durumundan memnun musunuz? ben direksiyon sınavında taktım kendi kaskımı aşırı buğlanma vardı bendeki de aynı model sadece deseni farklı
Teşekürler arkadaşlar konu hortlamış biraz Motor Bu konyu açtıgında 0 km di şimdi 6600 km geldi.Sorunsuz şükür.
Kask memnunum fakat ben gözlük kullanıyorum bugu yapıyor soguk havada bence normal.
Bisiklet yolu park etme durumuna yorum yapan arkadaş.Yolu görmeden bu kadar kızmana gerek yok.Bisiklet yolun ve araç yolu aynı düzeyde orada.bisikletlerine hiç o yoldan gittiğini görmemiştim.Zaten fotoraf için çekmiştim gölge olması yüzündün.
Nice kmlere.
Dostum o gün yaşadığım bir hadiseden dolayı çok sinirlenmiştim.Yüzlerce küfürü hak eden bir dolmuşçu yüzünden ölümle burun buruna geldim hızım saatte 30km'ydi ve altımda "bisiklet" vardı.Kendi kendime dedim "bu ülkede iki tekerleklilere niye böyle davranılıyor"falan tam onun üstüne gördüm konusu o yüzden öyle bir tepki verdim kusura bakma motorun hayırlı olsun tekerin düz bassın bu arada
Bizim pakete çıktığımız motorlar mondial mg 125.vitesli motor.hele bu soğuklarda çok zor oluyor..
o motorla iş zor olur vitesli trafikte serilik açısından falan.Kolay gelsin valla sogukta hiç çekilmiyor motor
Çalıştığım şube yeni açılmışdı 1-2 ay oluyordu ist den motorlar 0 gelmiş 3 tane ben girdiğimde 500 km de spacy 110 verdiler bana.6600 km (küsüratlı) yaptım yaz boyu.Haziran 14 de başlamıştım.Agustos 20 de bırakmıştım ,çıktım işten dersane falan başladı.Üni sınavları hazırlık için.
Motorlar yeni olunca tadındanda yenmiyor.Hondaya bakıma ben götmüştüm 1000 km bakımına sıpariş az olunca.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)