Hayırlısı olsun..
Benim motora ''pişmiş tavuk kadar bile'' bakmıyorlar ama olsun.. Tikkat çekmeyi hiiç sevmem..
Hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız inşallah.
Hayirli ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin
Fotolara bakmak için monitörü sağa yatırdım kardeş genede hayırlı olsun kazasız belasız...
hayırlı olsun yakışıklı motor
yanlız 150 cc ile 250 yi kıyaslarken arada daglar var bu bile fazla demen beni şaşırttı bian kendimle kıyasladım.
tvs 150 vardı bende arkadastan honda twister 250 aldım denedim gazladım sanki bi fark yok gibiydi vites araları fln aynı tork daha fazlaydı ama aman aman birşey görememiştim.
500cc ye kadar kullandıgım bütün motorlar sanki gitmiyo gibi geliyor.yani bindigin motorla alakalı birşey 2gün önce xt mi ktm i olan arkadaşa verdim turladı geldi abi gitmiyo ya motor diyo:D.
bence 2 tekerde binlikler cc olarak yeterli hatta 1200cc endurolar ideal benim görüşüm 600cc kesmiyo bazen.ama ufak cc ler arasındaki farkı ben anlıyamıyorum.
keşke benzin fiyatları böyle sömürürcesine olmasada hepimiz yüksek cc motorlara binip trafikte düşük cc nin bize verdigi rahatsızlıklardan kurtulabilsek.
hayırlı olsun. birde şu fotoları düz yükleseydin tam süper olacaktı.
Hayırlısı olsun biz bisiklete talim etmeye devam
bence beklemeyin cbr 250r alın , keşke demessiniz.
İnşallah daha iyileri size nasip olur.
Beni kesti baya bu motor. 3-5 sene idare eder
Maddi durum söz konusu olmadıkça veya fiziksel bir sorun 3 seneden aşağı satmam
Teşekkürler. Evet en yakın zamanda alacağım.
Mondialinde hakkını yemek istemem , beni yüyürmekten kurtardı ve epeyde zevk verdi sürerken ama, ipin üzerinde gidiyorsunuz çin mallarında Heran kopabilir Face de adınız ne idi?
Çok teşekkür ederim.
Biliyorum fakat o gün 3-5 sene sonra anca 3-5 senede anca 600 lük kıvama gelirim. Bu bile zorluyor namussuz
Teşekkür ederim. Allah İnşallah kimseye kaza yüzü göstermesin .
Olabilir, bunu önümüzdeki günler gösterecek .
Çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Benim beyazı çok hoşuma gidiyordu. Eğer tecrubeniz yoksa 600 lük çok hatta 250 lik bile çok buna emin olun
Çok teşekkür ederim.
Doğrudur, ben yarı ss seviyrum Teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Zaten 6000 deviri geçmiyorum.
Teşekkürler , evet yamuk olmuş biraz
Katılıyorum Teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim. Bu şuan bana zzr1400 gibi geliyor açıkçası :D
Sizide yordum cbf konusunda en son cbr aldık Teşekkür ederim
Evet insanın inesi gelmiyor. Çok teşekkür ederim.
evet bazılarına nafile gerçekten Teşekkür ederim
Teşekkür ederim , darısı başınıza.
doğrudur.
Benim içinde çok önemli değildi, scooter e zaten öğrenmek için binmiştim , milletin görüşü çokta öenmli dğeildi açıkçası. Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim .
Evet olmuş bir sıkıntı Teşekkür ederim.
keşke eski motorumla yenisini test edebilseydiniz anlardınız beni Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim .Evet haklısınız ama beceremedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------
Teşekkür ederim. Bisiklette ayrı bir güzel .
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
Hadi hayırlı olsun.
Sonunda aldın motoru
Madem parayı buldun bunu Alman iyi olmuş
Allah kaza bela vermesin
Berke en sonunda senin motorun dünya gözü ile normal fotolarınıda gördük millet boyun fıtığı olacaktı yoksa
Vallahi nazar değmesin güzel motor. En son limanda siyahını görmüştüm adam motorun deposunu öpüyor her binişte sapkınlık yapmış sanırım
Beyaz candır tozlanmaz mis gibi + güneş altında fazla ısınım yumuşak yerleri yakmaz
Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
o çıplak dizler ve ellerle inşallah başına bişey gelmez motoru erken bırakmazsın hayırlı olsun
Cbf 150 sayfasında sizi çok yordum , gittim cbr aldım da o yüzden dedim
Teşekkür ederim .
Eldivenim var yine revit mont umun modelinden aynı takım . Fakat resim için takmadım , zaten binerkende kısa şortla binmem asla . Resimdekiler kesinlikle yola çıkarkenki giysilerim değil. Zaten 1 hafta içinde dizlikte alacağım. Teşekkür ederim.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)