Hayırlı olsun. Mondiyide yerden yere vurmuşsun yav. Faceden ekle beni. Fırsatını buldukça takılırsın istersen
Hayırlı olsun. Mondiyide yerden yere vurmuşsun yav. Faceden ekle beni. Fırsatını buldukça takılırsın istersen
hayırlı olsun güle güle kullanın
Hayırlı olsun(da) emin ol gün gelir 250lik te yetmez dersin
Hayırlı olsun . Allah kaza yüzü göstermesin inşallah.
Herhalde 170 falan son hızı olur . Gayet yeterli ki zaten 170 yapacağımıda sanmıyorum
yapacağını sanıyorum...hayırlı olsun...
vaşşş motora bak , aga bu motor 250 yapıyomu?
şaka şaka
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim..
Potansiyel hedeflerimden biri 2013 kırmızısı gelseydi almıştım coktan 600 lüklerle bunun arasında gidip geliyorum..
hayırlı olsun......
hayırlı uğurlu olsun hocam :D cbr can dır hyosung :D 2xCAN kazasız belasız
Hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı olsun elin ayağın alışana kadar dikkatli ol. Rodajda fazla gaz açma. Rodajı yarıla hafif hafif gaz açmalara bas çek- bas çek yapmalara baslıyabilirsin. Uzun süreli yüksek sürat iyi değil rodajda. Kazasız belasız..
Boynum ağrıdı resimleri görcem diye Hayırlı olsun...
Hayırlı olsun. Bu motora 10 yıl da binseniz 170'i gören ve gaza anında yeterli tepkiyi veren bir motordan daha fazlası bence gereksiz. Zaten 170 demek azrailin ensesine şaplak atmak demek
Hayırlı olsun,kazasız belasız nice kilometrelere insallah
hayırlı olsun çok güzel anlatmışsın. ben de ilk kez 500cc kullandığımda 2007 senesinde vay be bu nasıl bir güç nasıl bir hızlanma hangi insan evladı daha fazla güce ihtiyaç duyar diyordum :D 600cc kullandıktan sonra tekrar 500cc'ye düştüm acaba arabayı satıp daha ucuz bir otomobil alsam da motoru zzr1400'le değiştirsem mi diye düşünüyorum
hayırlı olsun güzel makine şık makina...nazar değmesin...
Adamın Kralı yaaa Hayırlı olsun cok doğru seçim olmus Honda 125 R kullanıyodum :D bende 250 R aldım 2013 modelinden gaza dokunulmuyo köklüyoo hemen :D 1 hfta oldu motoru alalı 1600 Kmdeyim :D:D:D insanın motordan inesi gelmıyor..
Gözlemler: Yakıt CİMRİSİ. KOKLAR namussuz - 1-2-3-4-5-6 affetmez kökle gazı far sistemi çok müthiş. sinyaller öle. herşey yerli yerinde. Basın parayı sıkın kemerleri. alın CBR 250 R SİYAH KOBRAYI
Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kazasız belasız kullan. Gerçekten doğru seçim yapmışsın ve anlatımın gayet başarılı motora yeni başlıyacak arkadaşların kesinlikle okumasında fayda var (Bazılarına nafile )
hayırlısı olsun ,
benimde çok hoşuma giden bir makine,,,
250 lik alırsam gene cbf tarzı bişey alırım diz örtüsü taka bileceğim bi model olması lazım sonuçta yaz kış ayrımı yapmamam gerektiği için kış da özel elbiseler giymeden diz örtüsü ve mont yetmesi gerek cbr 250 nin görünüşü güzel ama kışın binme olasılığı çok yok yağmurda fln
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)