" Aslanların terk ettiği diyarı çakallar istila eder"
Amin, teşekkür ederim...
Teşekkür ederim, çok sağolun.
Amin, teşekkür ederim..
Teşekkür ederim Herkes en kısa zamanda istediğine kavuşur umarım...
Amin, teşekkürler.
Çok teşekkür ederim, sorum oldukça yöneltirim
Amin, çok teşekkürler...
Amin, dikkat edeceğim, sağolun...
Amin, teşekkürler, cümlemize
Uyarınız için teşekkür ederim, çok sağolun...
Amin, çok teşekkürler...
Teşekkür ederim...
Ben evliyim zaten, ama motor aşkı başka
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Haydi hayırlısı olsun, Allah kaza bela vermesin iyi günlerde güle güle kullan
Bu forumda motosiklet almasına gerçekten en çok sevindiğim arkadaş sen oldun metci hayırlı olsun kazasız belasız nice nice km lere
2 gün önce Afyon'dan geçtim ama otoyla motorcu ziyareti abes geldi;yoksa Özalpi telafi edecektim
Kazasız Belasız Kullanman Dilegiyle Bu Motoru Biliyorum Bizim Yalovada İdi Tekerin Düz Bassın
biraz geç oldu ama tebriğim.. mehmet kardeşim allah KAZASIZ BELASIZ KULLANMAK NASİP ETSİN sanada dediğim gibi çok güzel bir motor sahibi oldun..hayırlı olsun..sayende bende oldum çok keyifli bi 330 km gezmiş oldum..onca yıldır burdayım sadece klayvye arkasından yazmakla olmuyor sen gibi arkadaşlarımızın işlerini çözeceğizki..bi anlamı olsun taa afyonlarda bi kapımız olsun..tekraradan iyi günlerde kullanman dileğiyle.. bu arada sanada baya bi külfetli oldum hakkını helal etkarkoya versek daha ucuzamı gelirdi acep yengeye anneye sevgiler saygılar...
Hayırlı olsun kardeşim.. Allah tekerine taş değdirmesin..
önce yazdım mı yazmadımmı hatırlayamadım
tekrar hayırlı olsun kaskın yere değmesin
Hayırlı olsun keyifli sürüşler
Allah kaza bela vermesin.Gerisi teferruat.
Hayırlı olsun,
Motorsuz mezun olacaksın şu MT'den diye korkmuştuk
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)