Hayırlı uğurlu olsun.senin adına sevindim..
Hayırlı uğurlu olsun.senin adına sevindim..
hayırlı ugurlu olsun,
bu arada bır tesekkurde benden MEZİT'e,
bu devirde bırak motoru aldıracak kadar güvenmeyi,
onca yolu götürecek kadar dahi herkese güvenilemiyor,
Tekrar Hayırlı Olsun inş...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
yaw yeni motor alınıp mezit e teslim edilirmi... yazık...
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
Güle güle kullan.... Kazasız belasız...
hayırlı olsun...allah kaza bela vermesin...bunca zamandır forumlardan tanırım hiç dikkat etmemişim demek motorun yoktu...allah olmayana versin...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan mezit abiyle iznik kampında tanışmıştık çok iyi insan oldugu aklımda tazelendi tekrardan
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız
Hayırlı olsun kardeşimm.. Bu hafta sonu benım CBR da qelsede bende 125r ye baktıqım qibi 250 ye garaja inip inip baksam siyah ıncı qeliyo benımde çok kökleme gazı
Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullan.
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Ben motorumla sadece uzun yol yapıyorum, misal bu haftasonu Sarıkamış-Batum (Gürcistan) yaptım Merak ettiğin bir şey olursa yardım ederim.
Hayırlı olsun. Kazasız belasız iyi günlerde kullanırsınız inşallah.
hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dileği ile. Azami dikkat lütfen
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.. (ve tabi cümlemize : ) )
hayirli olsun! cok iyi bilirim o duyguyu, aklima geldikce bende cama gecer asagida direge bagladigim motora bi göz atarim
allah kazasiz/belasiz kullanmak nasip eder insallah!
eklemeden gecemiyorum: aman dikkat! hizini, sürüsünü, seridini vs. herzaman görüs mesafene ve cevrendeki trafik kullanicilarin olasi öküzlügünü telafi edebilecek sekilde ayarla!
Merhabalar, Allah hayırlı etsin kazasız belasız binersiz inşaallah...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)