motor süper ama umarım bi sorun çıkmazda yedek parça sorunu çıkmaz karşına ... Yinede hayırlı olsun ve tekerin hep düz bassın
motor süper ama umarım bi sorun çıkmazda yedek parça sorunu çıkmaz karşına ... Yinede hayırlı olsun ve tekerin hep düz bassın
Zamanı geldiğinde bizimde bir 2 tekerimiz olur )
Güle güle kullan. Kazasız belasız kullanmanı dilerim.
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle...
racing hastası değilim ama güle güle kullan hajım bakalım bizde chopper ımıza kavuşabilecekmiyiz
hayırlı olsun kazasız belasız kunlan ) yavaş kunlan gaza gelme )
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
hayırlı ,ugurlu olsun..
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
güle güle kullan. Bir şey soracağım. Acaba Ön camda titreşim var mı. Bi de motorda vibrasyon hisssettin mi?
https://www.youtube.com/watch?v=tjYwTfIGjik
hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin...
hayırlı olsun güzel günlerde kullan
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
Kazasız, belasız sürüşler dilerim. Hoşgeldin...
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela zeval vermesin
gördüm... sesini duydum... şimdi aşığım.....:))))
hayirli olsun..bende bir hafta er6n (naked) grisini aldim.
[B]2 wheels > 4 wheels..Sometimes less is more ![/B]
hayırlı olsun allah hayalini kuran herkeze nasip etsin
slm arkadaşım uzun zaman dır siteye girmedim o neden le bu soruna geç cvp vermek zorunda kaldım. sorunun cvbına gelecek olursak öncamdan ses geliyor sesin gelme nedeni. montajdan. şimdilik bir ara gelip hallederiz yada rodajı tamaladığında gelirsin hepsini elden geçiririz dediler bende fırsat bulanamadım rodaj tamamlandıktan sonra hepsini hallettricem. artı motor da çok bir vibrasyon yok. seni rahatsız etmiyor yani... selamlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)