Merhabalar yaklaşık 7 sene tvs scooty pep kullandım. Ama değiştirmenin zamanı çoktan geçmişti Sonunda babamı vitesli bir motora ikna edebildim. Gönülde cbr125 olsada cb ye razı olduk şuana kadar gerçekten beni tatmin etti.
Merhabalar yaklaşık 7 sene tvs scooty pep kullandım. Ama değiştirmenin zamanı çoktan geçmişti Sonunda babamı vitesli bir motora ikna edebildim. Gönülde cbr125 olsada cb ye razı olduk şuana kadar gerçekten beni tatmin etti.
Caner KIRMIZI
[Zonguldak-MT]
Hayırlı olsun. En güzel motor sizin olandır, keyfini sürün
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin
hayırlı olsun allah kazasız belasız sürüşler nasip eylersin.
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
Hayırlı olsun tekerin düz bassın.
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
Hayırlı olsun güzel seçim
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim (^-^)
Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın
Hiç kullanmadım huyunu suyunu bilmiyorum ama bu motorun tipi ilk çıktığı zamandan beri çok sevimli, sempatik geliyor bana Kazasız belasız iyi günlerde kullanın
Gayet uysal, acemi dostu bi motor
hayırlı olsun. neden tvs den devam etmedin peki?
Apache yi sevmiyorum görünüş olarak birde titreşim gerçekten çok. Hondayı tercih etmemin sebebi servis ağı. Ama tvs gerçekten kaliteli bir marka. Scooty pep imden biliyorum taş gibi valla
Kazasız belasız cezasız sürüşler olsun
Hayırlı uğurlu olsun..
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)