arkadaşlar...müfettiş tamam...ahıhıahııııhhıııııı
arkadaşlar...müfettiş tamam...ahıhıahııııhhıııııı
Kaç model olursa olsun o bir Ducati ,bir gün benimde ducatim olacak
Kazasız belasız sürüşler
hayırlı uğurlu olsun
98 model olduğuna emin misiniz 2008 modeldir o. Allah tekerinizi düz bastırtsın.
Metehan nirde? mete haann meteeee.. Samer abi Lokma dadlusunu diyordur sanırsam
Kürşat sen onları bilmezsin..
biri Mezit biri Lucas
Mevlüt ün Erdem ini ben iyi bilirim..Huşu içinde dinleriz..
ama Erdemle Mevlütün işi belli olmaz... bırak datluyu adamı yer bu arkedeşler...
Dostum hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin, eşi benzeri yok hayran kaldım duruşuna
o değilde ordaki XL lar satılıkmı müdür??
Yunus o motorlar Orman işletme müdürlüğünün, resmi araç yani. Şimdiye kadar 15 tane falan geldi bakıma, gördüğüm en fazla kilometredeki 865 kilometreydi
Keşke satılık olsa
Bu arada mobilden girdiğim için tek tek alıntı yapamadığımdan, tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize arkadaşlar.
Allah herkesin gönlüne göre versin
hayırlı olsun Lukoıl Paşam yakışır..Yalovada barnakla gösterirler seni artık...
soranlara 30 bin dersin havan olur...garipler ne bilsin burda almayanı dövüyolar...
abi milli emlağın sitesine girin taşinır mal yada araç satiş gibi şeceneklerden bakin milli emlakta satişları oluyo o motorlarin ben bi ara bakmıştim ama gözüme eski geldi kafama tüküreyim meğer o bir aslan bir ceylan bir kurt her türlü canlının ruhunu barındıran ama bi o kadarda yakan bi makineymiş gayette kelepir gidiyodu 3 4 tane cıktı ama kafa işde son pişmanlık fayda etmez.
Ayrıca motor satişları şuan için yok ama şans işde olurda bir gün uslu bir abi olur ve milli emlaga bakarsanız belki süpriz olarak kırmızı (şirin) motorlardan sizde görebilir ve alabilirsiniz
NOT : İhaleler açık arttirma usuludur ve teminat gerektirir.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)