2012-2013 Şampiyonu GALATASARAY !!!
Reklamlar
-
Beklenildiği üzere 2012-2013 yılı şampiyonu matematiksel olarak Galatasaray oldu...
Tebrikler Galatasaray...
Ayrıca yine beklendiği üzere Avrupa şampiyonu olan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını da yürekten kutluyorum...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Reklamlar
-
:queen:Ne yapmak istediğin önemli önce düşün sonra UYGULA:queen:
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Tebrikler
-
Hazır alakalı bi başlık bulmuşken...
Bende bir Beşiktaşlı olarak, Galatasaray ve Fenerbahçe' ye, bayrağımızı dünyanın dört bi yanında dalgalandırdığı için ayrıca teşekkür edeyim
Her yıl bu mevkilerde çekişmesi gereken kalitede oyunlarınızla göğsüm kabardı
Şampiyonluğunuzu tebrik ederim
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
Şuan Beşiktaştaki iş yerimdeyim. Bjk li taraftarlar Gs lileri dövmek için barbaros bulvarında bekliyorlar. Gs yi günahım kadar sevmem ama bu yapılanı şiddetle kınıyorum. Polisler maskelerini takmaya başladılar biradan gazlıyacaklar heralde. Aramızada Barbaros bulvarından gecmeyı dusunen gs taraftarı varsa, dikkatli olsunlar.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
Raphae1 adlı üyeden alıntı
Şuan Beşiktaştaki iş yerimdeyim. Bjk li taraftarlar Gs lileri dövmek için barbaros bulvarında bekliyorlar. Gs yi günahım kadar sevmem ama bu yapılanı şiddetle kınıyorum. Polisler maskelerini takmaya başladılar biradan gazlıyacaklar heralde. Aramızada Barbaros bulvarından gecmeyı dusunen gs taraftarı varsa, dikkatli olsunlar.
Taraftar? Diliniz sürçtü sanırım...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
-
-
Fenevlileri bu başlığa çekmek lazım
-
-
Olcan138 adlı üyeden alıntı
Tebrikler, teşekkürler Galatasaray...
Hiç heyecan vermedi bu şampiyonluk, kaç haftadır belliydi
Seneye gelecek 4. yıldızın heyecanı sardı şimdiden
Hakketten olmadı bu sene yahu.Olsun ama son haftaya bırakınca fenerliler şampiyon olduk sanıyo.Yazık çocuklara.Boşuna seviniyolar.
-
NoMotorNoCry adlı üyeden alıntı
Hakketten olmadı bu sene yahu.Olsun ama son haftaya bırakınca fenerliler şampiyon olduk sanıyo.Yazık çocuklara.Boşuna seviniyolar.
"futbol; batının memlekete şırınga ettiği bir afyon" filan demeni beklerdim
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
"futbol; batının memlekete şırınga ettiği bir afyon" filan demeni beklerdim
İspanyayı 40 yıl yönetmiş diktatör Franko'ya sormuşlar.Nasıl bu kadar uzun zaman yönetebildin?o da demiş ki 3 tane F ile yönettim.1.Futbol , 2.Fiesta ( işi gücü bırakıp vur patlasın , çal oynasın , eğlence) , 3.Feminem(Kadın)
Sporu severiz , peygamberimizin de tavsiye ettiği spor dalları arasında yüzme ve güreş vardır.Adam akıllı yapıldığında spor iyi bişeydir.Fakat Ali sami yen bizim tapınağımız diyerek Futbolu bir din haline getiren gerizekalılar yüzünden topluma zarar veren bir spor dalı haline gelmiştir.Biraz sabredip aşşağıdaki videoyu sonuna kadar izlerseniz , futbolun insanlar üzerindeki yıkıcı etkisini daha iyi anlıyabilirsiniz :
-
-
-
NoMotorNoCry adlı üyeden alıntı
İspanyayı 40 yıl yönetmiş diktatör Franko'ya sormuşlar.Nasıl bu kadar uzun zaman yönetebildin?o da demiş ki 3 tane F ile yönettim.1.Futbol , 2.Fiesta ( işi gücü bırakıp vur patlasın , çal oynasın , eğlence) , 3.Feminem(Kadın)
Sporu severiz , peygamberimizin de tavsiye ettiği spor dalları arasında yüzme ve güreş vardır.Adam akıllı yapıldığında spor iyi bişeydir.Fakat Ali sami yen bizim tapınağımız diyerek Futbolu bir din haline getiren gerizekalılar yüzünden topluma zarar veren bir spor dalı haline gelmiştir.Biraz sabredip aşşağıdaki videoyu sonuna kadar izlerseniz , futbolun insanlar üzerindeki yıkıcı etkisini daha iyi anlıyabilirsiniz :
http://youtu.be/f9wQ3hhpT5U
Al işte dk 1 gol 1 Kadıköy fenevlilerin nesi ?
Şu fener taraftarlarının hazımsızlık sorunlarına türk doktarları bir çare bulamadı... Bu saatten sonra da bulunmaz. Seneye 4. yıldızı da alınca artık birbirini kesenler olur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)