Yeni ÖTV oranlarımız hayırlı olsun arkadaşlar.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ne biçim iş bu..kolumuzu kanadımızı kırıyorlar
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
-
yazık oldu yazıklar olsun ,
güzel bakan , güzel görür.
-
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
-
Moderatör
-
Allah hepsinden hesabını sorsun. Rahat uyuyamasınlar. Dört dönsünler.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Motorcuya vurulan bir darbe.Güya maliye bakanlığı bunu ülke ekonomisi ile ilgili bir düzeltim olarak ortaya salıyor ama her şeyin bir adabı var.Yumurta gelince hareket ediyorlar ve milletin ağzına ediyorlar afedersiniz.Çok büyük ayıp bunu kınıyorum.
MT Motorize07 Antalya Grubu
-
Almıyacam 0 motorsiklet!!!
-
Fiat artışını satıcı firmalar finanse etmesi lazım yoksa sinek avlarlar.
Alacaklar beklesin.
-
HEPSİNE YAZIKLAR OLSUN BU HERİFLERİ ADAM DİYE BAŞIMIZA GETİRDİK YAPTIKLARI İŞE BAK HEPSİNİN.............. BEN SALIGÜNÜ VERGİSİNİ YATIRTMIŞTIM PERŞEMBE GÜNÜ PLAKA RUHSAT FALAN TAMAMLANDI AMA HENÜZ MOTORUNU ALAMAMIŞ ARKADAŞLAR İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM.BENCE BÜYÜK BİR ORGANİZASYONLA BÜTÜN SİTELER BİR ARAYA GELİP ŞÖYLE BİR KAÇ BİN MOTOR FALAN PROTESTO SÜRÜŞÜNE ÇIKMALIYIZ KAZIĞI YİYİP SESSİZ KALDIKÇA BU ADAMLAR BİZİ SÖMÜRMEYE DEVAM EDECEK
***[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][/SIZE]DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR[/FONT]***
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
Aynen bu yürüyüş olması lazım anlamaları lazım koyun güdülmekten bıkmadıkmı arkadaşlar daha ne isterlerse yapıyorlar YETER ARTIK
-
Arkadaşlar böle durumlarda Anayasa Mahkemesinin konunu durdurma yetkisi falan yok mu..Bu vergi bi şekilde eşitlik ilkelerinden en azından birine aykırıdır..Cumhurbaşkanlığı onayladıysa şimdi de Anayasa Mahkemesine mail göndermek gerekiyor..Böyle küs küs oturmak bir şeyi çözmeyecek..
-
hay allahım ya pazatesi motor alıcaktım işe bak! cumhurbaşkanının da bi şeyi onaylayacağı tuttu o da bize denk geldi.alacağım motor( daha doğrusu artık almayacağım motor) 3-4 milyar zamlandı..
-
ben "ötv artışını protesto için yaratıcı fikirler" diye bir konu açmıştım. bi bakın bakalım
-
Ahmet dostuma da katılıyorum..Tepkisiz toplum olduğumuz için bunlar başımıza geliyo..Fransadaki öğrenciler ve işçi sendikaları bir yasa için fransada taş taş üstünde bırakmadılar..Anarşi yaratalım demiyorum.sadece eyleme geçmenin gereli olduğunu söylüyorum
-
arkadaşlar benim anlayamadığım bu yasayı neye istinaden cıkardılar..! bu çin malı motorların satışını düşürmek içinmi, yoksa motorsiklet camiyasını çokmu gördüler ve bundan bir rant mı sağlayacaklarını düşündüler....
yaa bir koyundan bir post cıkar bunlar herşeyde yaptıkları gibi bu motorsikletlerden kdv.%18 ötv,%37 diğer(pilka skorta vs.)%10 =%65 vergi gümrükleri falan katmıyorum hakmı buyaa allah bunların cezasını mutlaka verecektir bir şekilde diğer ülkelerde motorsikletlere teşfik için bazı vergileri düşürüyorlar hatta almadıkları vergilerde var bize ise tam tersi ben kendi adıma bu yasayı kınıyorum..
-
-
MUSTURAKİ adlı üyeden alıntı
HEPSİNE YAZIKLAR OLSUN BU HERİFLERİ ADAM DİYE BAŞIMIZA GETİRDİK YAPTIKLARI İŞE BAK HEPSİNİN..............
BEN SALIGÜNÜ VERGİSİNİ YATIRTMIŞTIM PERŞEMBE GÜNÜ PLAKA RUHSAT FALAN TAMAMLANDI AMA HENÜZ MOTORUNU ALAMAMIŞ ARKADAŞLAR İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM.BENCE BÜYÜK BİR ORGANİZASYONLA BÜTÜN SİTELER BİR ARAYA GELİP ŞÖYLE BİR KAÇ BİN MOTOR FALAN PROTESTO SÜRÜŞÜNE ÇIKMALIYIZ KAZIĞI YİYİP SESSİZ KALDIKÇA BU ADAMLAR BİZİ SÖMÜRMEYE DEVAM EDECEK
doğru kardeşim.. tüm dünyada olan hatırlarsanız bir ülkede tırcılar.. kamyoncular eylem yapmıştı tüm yollar tıkanmıştı.. sonunnda hükümet geri çekmiştii.. öyle bir protesto olmalıki anlasınlarr motorcularr ne sıkıntılarrla ne tehlikelerrle uğraştığımızıı. hakkımızınn karşılığını almalıyızz.. insanlarr güneş gülünce havalarr insanı ısıtınca bizlerrde kıpır kıpır oluyoruz hemen bir güzel binip şöyle bir gezsekk rahatlasak diye ama bu özlemi çekenn onlarca arkadaşş varkii almaya çok yaklaşıyorr.. bende geliyorumm derkenn ötv kazığına morallerii takılıyorr.. o hevesski öyle tıkıyorr... çok kişi gördüm öyle artıkk hayall diyorr.. vsvs tüm arkadaşşlar kardeşler.. toplanmalıyızz.. koordine olmalıyızz.. ben umuyorumki böyle organizasyon yapanlarr şuan bile çalışıyorlardırr. tüm türkiyede bir federasyon altında vardır umarımm olcakk... olmalı..olmalı..
-
Süper Moderatör (BBRR)
bu paralar birilerine peşkeş olacak hayırlı yerlerde kullansalar ama bu işin bir itirazı yokmu anayasa mahkemesi var her çıkan kanun uygulanamıyo birileri bu haksızlığa hukuksal olarak dur demeli ben motor alacak olanları beklemeye davety ediyorum bu vicdansız kanun bir yerlerden geri dönmeli bizler bu piyasayı belirleyen önemli etkenleriz almayalım bakalım ne yapacaklar... unutmayın yanlış kar4ar bağdattan döner demiş atalarımız henüz bitmiş bişi yok yerlerse yapıyolar ,,,yemezsek yapacak bişileri kalmıyacak
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler