Yeni Motorum, bir kaç kare (XT660X)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hayırlı olsun güle güle kullan...
:queen:Ne yapmak istediğin önemli önce düşün sonra UYGULA:queen:
-
gerçekten güzel motor, hayırlı olsun
-
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
-
Bu tür motorlarda beni düşündüren en büyük şey iki kişi sürüş konforu.. bununla ilgili bilgi verebilirmisiniz? Sele nin dar olması sorun yaratıyor mu?
Bu arada motorunuz çok güzel.. Maşallah diyelim nazar değmesin..
-
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Bu tür motorlarda beni düşündüren en büyük şey iki kişi sürüş konforu.. bununla ilgili bilgi verebilirmisiniz? Sele nin dar olması sorun yaratıyor mu?
Bu arada motorunuz çok güzel.. Maşallah diyelim nazar değmesin..
ben de onu düşünüyordum ama ilanlara bakıldığı zaman motorların kilometreleri görece olarka çok yüksek...bu da bu motorlarla uzun yolların gayet rahat gidilebildiğini gösteriyo nazarımda....
benim aklıma takılan tek silindirli olmasından dolayı alttan vuruntulu çalışıyo diye bişey duydum..bunun doğruluğu nedir, rahatsız ediyor mu...
-
Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sorularınıza gelince selenin dar olması uzun menzilde muhtelif yerlerde sadece bu tip selenin yaptığı bir çeşit rahatsızlıklar oluşturmuyor değil keza çokta önemsenecek derecede de değil ama arka kısım önden daha geniş olduğu için daha rahat vuruntu meselesinde ise öyle bir sıkıntısı yok tahminim onu yapması için motorun mekaniğinde bir sıkıntısı olması lazım motor üstünde kmler arttıkça size daha sağlıklı bilgiler veririm inşallah tekrar hepinize teşekkür ederim
-
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Keyifli sürüşler.
Saygılar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)