geçen sene ybr 125 imi sattıktan sonra bir sene motorsuz kalıp 2. el cbr 125 alma planları yaparken tekteker ramço (ramazan can ) dostumunda desteğiyle sıfır km bir cbr 125 sahibi oldum yaklaşık bir ay önce buyrun resimler..
Uploaded with ImageShack.us
ben daha hangisini alsam diye düşünürken ramazan bana bak dedi ve 3 adet resmimi çekti... hop facebook a anında atmış benden önce ailemin haberi oldu motor aldığımdan .. ne biçim teknolojidir bu yaw...
motoru boyumuza uygun aldık ama ben baya kısaymışım galiba... boyutlar bana uymadı ama hallederiz.. hemen operasyon başlar... ramço resimlemiş yine.... lan oğlum rahat dur sen motorları satınca bir haller oldun....
biberon ( adnan) poz ver yawrum...
yemek arası....
apaçilik insanın içinden gelir... sonradan kazanılmaz yada öğrenilmez... bende isterdim honda yada yamaha nın güvenli motosiklet eğitimlerine katılmak ama olmadı... bizde babadan öğrendiğimiz gibi devam ediyoruz... yeri geldiğinde apaçi yeri geldiğinde fulll koruma tam dikkat...
resimleri çeken bana her konuda destek olan dostum ramço ya teşekkürü bir borç bilirim...
resimlerin devamı yüklenecektir.... motorun sağdan soldan siyah olan 2 parça granajı beyaz yaptım.. ön amortisörler 2 cm düşürüldü.. elcik takıldı... leovınce eğzost takıldı devamı geliyor... sıfır motoruda söktük ...
az yakar çok kaçar birazcıkta yağ yakar ama o bir honda....