Arkadaşlar tekrar bir tanışma olsun.. Adım Barış, ilk motor olarak çok düşündükten sonra kanuni phantom aldım (ikinci el). Motoru 890 km de aldım. Herkese iyi forumlar dilerim.. syg
http://imageshack.us/gal.php?id=rp2pks_mydKrmquT3KHQ3OCT
Arkadaşlar tekrar bir tanışma olsun.. Adım Barış, ilk motor olarak çok düşündükten sonra kanuni phantom aldım (ikinci el). Motoru 890 km de aldım. Herkese iyi forumlar dilerim.. syg
http://imageshack.us/gal.php?id=rp2pks_mydKrmquT3KHQ3OCT
Hayırlı uğurlu olsun yeni motorn aramıza hoşgeldin
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Hayırlı uğurlu olsun.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
teşekkür ederim arkadaşlar.. herkesin hayalindeki motora kavuşması dileği ile kazasız sürüşler dilerim.. syg
Hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler.
Fazla değil.. Bi Cbr'nin ruhsatında adım yazsa yeter.
Hayırlı olsun.
hayırlı olsun da, senin avatrdaki resim nedir öyle?
anlamadım ki ?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
tekrar teşekkür ederim. avatardaki Beşiktaş armasına yazılan bir yazı, fazla takılmana gerek yok. syg
Hayirli olsun.
Gule gule kullanin.
Hayırlı olsun kazasız belasız cezasız sürüşler..
Bu motor daha önce forumda konuşulmuş alınır alınmaz çinli japondu vs tartışmları çok dönmüştü.
Görünüş bakımından gerçekten çok hoş.
Binimi nasıl neleri hoş neleri değil belirtiseniz
çlaışırken göstergelerin resmini çekerseniz çok iyi olur.
Tekrar hayırlı olsun..
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
yakışıkılı motor, hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler
Benim ilk izlenimim inanılmaz titreşim olduğudur. 890 km de aldım motoru, haftasonu da 1000.km bakımına götüreceğim.
Oturuş pozisyonu bana çok rahat geldi. Boyum 1.85 hiç bir sıkıntı çekmiyorum. Aynalarının berbat olduğunu da belirteyim.
İlk aklıma gelenler bunlar. Haftasonu göstergelerinin fotografını çekerim. Motor 10 üzerinden 10 değil ama ben bunu biliyordum, şuana kadar da tüm beklentilerimi karşıladı.
Kısacası memnunum sanırım kask ve diğer ekipmanları tamamlayınca aynaları değiştireceğim. (Kasksız 1000km nasıl bindin diye düşünenler için motoru 890 km'de aldım ve 100 km. trafiğe kapalı alanda motoru öğrenmekle geçirdim.)
syg.
Hayırlı olsun, Afyon'un neresinden?
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Teşekkür ederim Rahmi, sana ve herkese kazasız günler dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------
Motoru Mehmet diye bir arkadaştan aldım acaba sen misin Afyon merkezdeyim ben. Daha doğrusu haftasonları. Haftaiçi Bolvadin'deyim.. Burda çalışıyorum. Sen nerdesin?
Merkeze gelip gidiyor musun hiç? Eğer haftasonu gelirsen tanışalım. Hatta motor varsa kısa bir yol belirleyip çıkarız.
Umarım hayal ettiğin motora kavuşursun..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)