Hayırlı olsun kazasız sürüşler.
Hayırlı olsun. Tekeriniz düz bassın.
Bugün sabahtan akşama kadar 125 ve 250 cc yeni kasayı ilanlarda taradım durdum.
250 cc beni aşar ama 125 cc ile bu yaza merhaba demek istiyorum. 4- 4.5 lt yakıt tüketimi zaten benim ocağıma incir ağacı dikmek olur
Motorun rengi çok güzel. Allah kaza bela vermesin. Gözükmeyen bir yerine nazar boncuğunu tak kardeşim. Darısı bizim başımıza
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
çok saolun darısı olmayanların başına dualarınız için teşekkür ederim.motosikletimi cuma dediler ama süpriz oldu bugün aldım işlemler bitmiş ve yeni kaskım yeni mont eldivenim ve yeni motosikletimden işyerinin otoparkında çektirmiş olduğum bir kaç resim
Uploaded with ImageShack.us
Beyaz kasa çok daha spor duruyor, ondan dolayı sordum, sanki geçen seneki kasadan çok küçük farklar var gibi özellikle kafa grenajında. Ama büyük ihtimal sadece rengin yanıltması...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Allah kazasiz belasiz aman bayan sürücülerden uzak dur motorun viteslerine ve gaz tepkimesine alışmadan sıkı trafiğe cıkma sıkı derken kalabalık
Hayırlı olsun.Güle güle binin kazasız belasız
Adamlara tekeriniz düz bassın diyosunuz sonra adam geliyo burda tekerin şu kısmınında asfaltla temas etmesini istiyorum diyo (şaka tabi)
hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hayırlı olsun bu yeni tricolor çok güzelmiş beğendim.Tekerin düz bassın.jantıda siyah yapmışlar 10 numara olmuş
ön camı renklendir
bide tigerin falan egzozunu al ama rodajdan sonra yap bunları.10 numara görünür
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
çok teşekkürler herkese siyah cam 250 tl dedi vazgeçtim acaba kendimiz camı film yaptırsak olmazmı daha ucuza gelir böyle bi imkan varmı arabalara yapılan filmler motosiklet camınada yapılıyorsa gidim hemen yarın 50 tl ye film yaptırım ön cama ?
hayırlı ve uğurlu olsun . Allah kaza bela göstermesin
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Hayirli olsun.Allah kaza bela vermesin.yalniz 4. Foto terslenmis egzos ve disk solda olmus.bu foto 180 derece donmus.simetrik olarak.motor 2013 gorunumlu 2012 model sanirim.
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin bende almayı düşünüyorum arkadaşlar senelik bandrolü ne kadar ??
Hayırlı olsun kardeş... Bende bunun siyahını beğendim alacağım ama bu benim ilk deneyimim olacak... Ehliyetim şuan için yok ama en kısa zamanda kursa başlayacağım. Sizde böyle bir motor ilk kullanıcılar için şdaal midir? Altın elbiseli adam bizim gibilere ö eriyor ama yinede fikir sahibi olmam gerekecek... Bu arada fiyatı 10.500 gözüküyor internet sayfasında fiyat bu mudur? Satış plaka ruhsat v.s ne kadara mal olur? Herkesin yardımına ihtiyaccım var saygılar...
hayırlı olsun . görünür görünmez kazalardan allah korusun ;) bir sorum olacak benzin kapağı 2011'lerde olduğu gibi hala elde mi kalıyor yani tutturulmamış mı bi yere ?
hayırlısı olsun bende almayı düşünüyorum honda ne varsa onda var güle güle kullan
Motora yakışmayan ender insanlardansin kardeşim kazasız günler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)