Murat 48-30 Vs Salcano Wolf
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Vayy, kaşla göz arası transfer olmuş Murat haberimiz yok
Hayırlı olsun Murat, elcik korumalar yakıyor Güzel günlerde kullanmak nasip olsun
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
Datlı ne zahmet ettin la .Teşekkür ederim Manisa'dan getirdim, çok rahat çok komforlu geldim.Meriç ile İzzet bizi güzel ağırladılar, onlarla tanışmaktan çok memnunum.Emircan Kuşadasın'da güzel yemek yedirdi.Celal Abide 6 bardak çay ısmarladı(Akşam 22:00 soğuğunda 6 bardak çok normal ) 24:00 da eve girdim.228 mail birikmiş birkaç gece geç saate kadar çalışırım sonra daha sık paylaşımlarımız olacak inşallah.
Hepinize ayrı ayrı selamlar
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
hayırlı olsun murat sym wolf mü aldın sonunda
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
mondial50tt adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun murat sym wolf mü aldın sonunda
Sym değil, Salcano wolf almış. Daha dogrusu takas etmiş.
Her ikinize de hayırlı olsun.
-
rs_guven adlı üyeden alıntı
Sym değil, Salcano wolf almış. Daha dogrusu takas etmiş.
Her ikinize de hayırlı olsun.
Takas derken ?
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
takas yok. Motoru bu forumdan rapsy meriç arkadaşımızdan aldı.
Murat bodrumda benim tokatçı wolfa kardeş geldi. Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan. Motor çil çil parlıyo zaten. Temiz motor, güzel seçim.
Belkim bunla tutabilirsin benim motoru
-
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Takas derken ?
Yanlış bilgi için özür. Fotoğraflarda cb'yi görünce, kendi cb'sini takas edip, üzerine biraz para aldı sanmıştım.
-
Cb 125 i, Motor sınavı yapıldığı yerde sattım.Kuşadasından Emircan'ın Cb si ile Manisaya gittik.Sağolsun Meriç ve İzzet iyi ağırladılar.Bu fiyata bu motor hakikatten çok güzel.Manisadan hiç yorulmadan geldim.Komfor ve 90 stabil aradığım özellikti.Bir ara Bodruma girerken kaymak astfatta gözlerim çok kapanmaya başladı rahatlık battı herhal Uzunca bir zaman satmam
Fotoları zaten paylaşmıştım daha fazla yok açıkçası çekemedim akşama kalmayayım diye.Yinede her noktada muhabbet sohbet gece yarımda girdim eve
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-372.html
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
Muratın yeni aldığı motoru ayak üstü inceledim , çok güzel bakmış sahibi
Kazasız belasız sürmen dileğiyle Murat
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
-
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Hayırlı olsun Rbbim kaza bela göstermesin
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
-
Amin herkese iyi dilekleri için teşekkürler.Öğlen çalışıcam yemeğe çıkmayacam dedim.Yine duramadım yerimde bir turladım geldim
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
hayırlı olsun güzel günlerde binin .
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
-
wolf almak isteyen her aceminin bi kez ölü pahasına almak istediği bir motordu
ben dahil.
sana kısmetmiş.. kazasız belasız kullan inşallah..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)