hayırlı ugurlu olsun
darısı isteyipte alamayanlara diyelim
hayırlı ugurlu olsun
darısı isteyipte alamayanlara diyelim
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
eee hem 1000 cc, hem 4 silindir , hemide racing
bu ülke şartlarında, benzin fiyatlarıyla kullanmak zor gercekten
allah kaza bela vermesin.
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
mığlayada bekleriz hayırlı olsun LPG takmak lazım
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Öncelikle hayırlı olsun sonrasında aman dikkat Wolf yada commuterlardan sonra racinge direkt geçiş cidden tehlikeli,tavsiyem ileri düzey motosiklet kurslarından eğitim almanız,güvenlik ekipmanlarına değinmiyorum bile o Allahın emri zaten
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Adem abim Allah kaza,bela vermesin,hep güzel günlerde kullanırsın insallah.
teşekürler arkadasım. Tecrübem çok ama ss tecrübem pek yok. Hakkından gelmek zor ama ben sürerim. Sürüyorumda. Ekıpmanlar tam. Kursa gidecek vaktim yok. Kursu kendi kendime sürerek kendime veriyorum zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------
uğurcum teşekürler. Biraz kullanıp 1 yıla kalmaz satacam. Yazdım zaten. Yani birader istemese bu kadar güçlüsünü almazdım. Biraz tecrübe kazanmak iyidir.
Bu ne kir İnsan iki su tutar üstüne öyle fotoğrafını çeker. Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belesız kullanın inşallah.
hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. bunun ıslatmasıda çoktan olmuştur. Gitti baklavalar biz daha yeni öğrendik
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)