vay adem kardeşim hayırlı olsun demek en son beni geçebilecek bi motor aldın
evet beyler adem R1 macerası aslında benim bodruma gitmemle başladı
bu adem yumurtasında 2 tane hurda titan vardı 2 side modiyeli oynanmamış yeri kalmamış bu motorlarla benim ybr yi geçeceğini sanıyordu fakat büyük hayal kırıklığı yaşattım kendisine
o gün kafaya koymuş aslında titan ı satıp r1 almayı ve de dediğini yapmış
kendisinin unatamadığı gününde bi resmini atayım
yalan söylüyorum sanmayın sonra
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
senin yumurtaların sağolsun fatih bende yamaha aldım. Senin yebere den biraz büyükçe. Artık wolf hariç 125 cc almam, binmem. R1 i satınca 250 cc ekonomik bişey düşünüyorum. O bana yeter. Bu fazla gelir. Alim le biniyoruz beraber. titanlara laf yok. Ben yıllarca sorunsuz bindim onlara. Teşekürler fatih. Allah sana ve herkese gönlünden geçen motoru versin inşallah.
doğru tespit. Virajlarda, kalkışlarda, rampa yukarı, rampa aşa her yolda tokatladım. Düz yol hariç. Düzde geçtim diye kasılıp duruyo fatih motorumun azizliğine uğradım düzde. 110 na çakılıp kalıyodu. Fatihin motoru daha hızlıydı düzde. Beni tokatlamasının benim sürüş ustalığımla bi alakası yoktu. Motor yüzünden. Tork vardı, hız 110 da kalıyodu. Neyse.
R1 öyle gaz vererek ortadan 2 ye yarılmaz. 300 le biyere girersen yarılır ortadan. 2-3 saniyelik bir, iki red yapmak 1 litre benzine mal olabilir. Yapmam öyle şey
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------
yamaha yı satıp yağ yakan honda mı alsam acaba? fatih, cbr 250, inzuma 250, sym wolf 250 hangisi? Benim için konfor önemli. Ona göre yorumlarsan sevinirim. R1 i satınca tabi.
adem düzde nasıl ama yanından geçip gidiyordum ilerde durup seni bekliyordum
len oğlum bende motoru değişeceğim ama kıyamıyorum ne marka bakarsam bakayım ya benzin çok yakıyor ya parça pahalı ya 2.eli yavaş yada yetkili servisi dandik
şuan için ybr yi satmayı aklımdan çıkardım belki
gelirse honda cb 125 ace alırım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
abi hayırlu uğurlu olsun
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
çiceğim hayırlı olsun len nerden topluyon bu paraları bende toplamaya geleyim motorları üçledin
ademim kırık yumurtam , ne ulen o motorun hali öle her tarafı leş çamur pislik içinde tarlada çift mi sürdün yoksa şaşkın ! de get bi su tut şu motüre
kardeşim her zaman söylerim sen durumu çözmüşsün zaten çoktan aman diyim bir anlık gaza gelmeyle gazı fazla açmaya kalkma yoksa kanat takmadan uçarsın bak dimedi dime
hayırlı olsun kazasız kedersiz inşallah , artık bu taraflara gelirsin heralde demi ;? ne olcek 2 saatlik yol senin için hem belki bi tur bileme pinerim kimbilir
şu fatih adamına söle kırsın dizini otursun ybr sinin dibine , fazla salçalamasın r 1 e
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
abi bodrumun yolları hele yalıkavak, gümüşlük tarafları yol yol değil, çamur deryası. Güne yüzlerce kamyon geçiyor. Asfalt toprağa gömüldü resmen. Marina inşaatı var. Yani yıkıyorum, evden çıktığımda bikaç km de yıkanmamış gibi oluyor. Yıkama aletım bile var. Basınçlı, bosch marka. Adını bike koydum. Adı söktürgit abi bunla geleceme uçakla 10 da bir fiyatına gelirim. Çok yakıyo. Bunu satıp ilerde 250 cc düşünüyorum. Onla gelirim belki. Hem f54 fatihe iade-i tokat hemde sizin gibi gönül dostlarını ziyaret ederim. Çok teşekürler, becerikli ellerinden öperim abi.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)