hayırlı olsun adem abi vallahi şaşırdım ne diyeyim aman 299 yapmaya çalışma hiç kurtuluş yok o hızlarda dikkat et kendine
hayırlı olsun adem abi vallahi şaşırdım ne diyeyim aman 299 yapmaya çalışma hiç kurtuluş yok o hızlarda dikkat et kendine
abi kazasız belasız kullanın inşallah yeni motorunuzu..
fena bişey belli. ben wolfun torkuna alışamamışken r1 i düşünemiyorum
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Tekrar hayırlı olsun diyim Adem
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
herşeyin tadını en az bir kere almak lazım adem abi. motorun tekrardan hayırlı olsun.ne kadar sana tokatcı apaçi adem deselerde sen bilirsin işini. iş bu ya kaç yaşındasın. ona gore tecruben var. kendını tartar 200de 300de yaparsın. yada yapmazsın. mesela benım tecrubem olsa yapardım. ama dediğim gibi hayatta herşeyin tadına bi kez bakmak güzel
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
sağolun var olun arkadaşlarım 1980 doğumluyum, 11 yaşımdan beri motora binerim, 22 yaşımda titan aldım, 11 yıl bindim. Onu satıp wolf 125 aldım. 100 bin km den fazla tecrübem var ama ss tecrübem pek yok. Hakkından gelırim ama. Gerçi wolfe daha çok bınerim. R1 le pazara gidilmezya?
Hayırlı uğurlu olsun Adem abi Güle güle kullanırsın inş Aman dip gaz yapam deme adem abi bize lazımsın daha :D
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
sagolun bu arada ben ademın kardesıyım bırlıkte aldık kopek gıbı makina
B forumda mengu16 adem80 ve tatlihiz bunlar benim favori abilerim cok sevindim hayirlisiyla kullan adem abicim insallah deneme sansimiz olur :p
hayırlı uğurlu olsun
Allah kaza bela vermesin
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
büyük cc yle istediğin kadar basarsın. Marifet küçük cc ile basmak. 125 lik falan
ulen adem abi ne adamsın. adam R1i begenmıyor ya şaka şaka ne demek ıstedıgını anladım abı. yanı dedıgın gıbı yer ucagı. konfor pek beklememek gerek ama ucak dendı mı konfor falan da akla gelıyo neyse hadi bakalım hayırlı 'uğurlu ' olsun abi.
2002 yamaha R1 de cix oldu profile senin
Think Nothing! Just Twist The Wrist
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)