Bir Beyaz Motorum Daha Oldu (CBF1000FA)
Reklamlar
-
Öncelikle teşekkürler beyler.
ferdinandd adlı üyeden alıntı
"4.3lt/100km" nedir ya, müthiş
Tabii ki kız gibi kullanmaya dayanabilirsen. M800'de 3.8'lere, CB125'de de 1,7'lere düşen adamdan beklenen bir sonuç aslında. Babamın arabasını kullanınca o bile az yakıyor hatta. Mesele doğru vites kullanımı, yavavaşlamak gerektiğinde frene ihtiyaç duymayacak kadar gazı açma, uzun takip mesafesi, gazı 3/1'den fazla açmama...
sedici adlı üyeden alıntı
ooo çok sevindim, kazasız belasız güzel günlerde kullanın, m800'ün gitmesine üzülmedim desem yalan olur, ayrıca ben sizden z800 bekliyordum şaşırdım
)
M800'de yabancıya gitmedi arkadaşım aldı benden. Z800 fotoğrafları internete düştüğünden beri bende onu alacağım sanıyordum, ama mantıklı olmaktan ileriye gidemedim yine.
yürekçe adlı üyeden alıntı
kıskançlığım geçsin... yazacam
Nazar boncuğun yok laaaa....
( dibim düştü desem yeridir )
hocaseko adlı üyeden alıntı
en önemli koruma olan nazar boncuğunu göremedim...hayırlı olsun....
Nazar boncuğu ayarlayalım değil mi? Her bindiğimde bol bol okuyorum.
İHTİYAR adlı üyeden alıntı
İyi günlerde kullanmanızı dilerim.
Hani derler ya kız gibi motor, hah tam işte bu o motor.
Motor ABS li mi? Ön tekerde diskin iç tarafında encoder diski gibi birşey gördüm, gerçi kilometre saatininde olabilir..
Sanki arka teker biraz yamuk duruyor gibi siz ne dersiniz arkadaşlar, size de öyle gelmedi mi?
Kombine ABS sistemi var. Yamuk mu diyorsunuz? Yav arka teker minicik bu arada...
Reklamlar
-
-
Uzun rotalarda yaparım bu tasarrufu. Benzinden çalıp yeme içme işine ayırırım bütçeyi.
Arada hakkını vererek de kullanırım kısa mesafe ve kısa süre, sonra o bana yeter tekrar sakin sakin devam ederim.
Teşekkür ederim...
-
inzell adlı üyeden alıntı
Ön cama ek olan parça değil mi bu?
Evet aynen öyle, sanada tavsiye ederim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
Ses mes yapmıyor di mi? Şu anda kaskıma yoğun bir rüzgar gürültüsü yapıyor. Onu kesiyor mu acaba? Birde link varsa fena olmazdı.
-
Ses mes yapmıyor di mi? Şu anda kaskıma yoğun bir rüzgar gürültüsü yapıyor. Onu kesiyor mu acaba? Birde link varsa fena olmazdı.
Evet rüzgar sesini azaltıyor, Link yok ama sana özelden mesaj atıyorum
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
Eyvallah abi, bekliyorum.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun. Kazasız,belasız güzel günlerde kullanırsınız insallah.
-
Tabii ki kız gibi kullanmaya dayanabilirsen.
M800'de 3.8'lere, CB125'de de 1,7'lere düşen adamdan beklenen bir sonuç aslında.
Mesele doğru vites kullanımı, yavaşlamak gerektiğinde frene ihtiyaç duymayacak kadar gazı açma, uzun takip mesafesi, gazı 3/1' den fazla açmama...
Olması gereken ve en sevdiğim kullanım tarzı Trafiğe, yola, kontrollere kilitlenip kasılarak yol almak için henüz bi sebep bulamadım kendime, kız gibi kullanmak için keyfi birsürü sebebim var
Bu arada jant yamuk heralde ki, ondan öyle görünüyor arka teker
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
-
Benim motosiklete kendi yükünü taşıtmayı bi profesyonelden sil baştan öğrenmem lazım abi, gözüm korktu yemin ederim
Çantalar yakışmış
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Allah kaza bela vermesin
-
0 530 931 91 69 ismi okan yeri merterde,bu arkadaş yapıyor ön cama küçük rüzgarlığı.
-
https://www.facebook.com/photo.php?v=568245546543224 yan çanta ile ilgili video
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
-
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Benim motosiklete kendi yükünü taşıtmayı bi profesyonelden sil baştan öğrenmem lazım abi, gözüm korktu yemin ederim
Çantalar yakışmış
Çanltaları al, öğrenmiş oluyorsun direkt.
adem80 adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Allah kaza bela vermesin
Amin, teşekkür ederim.
BİROL 78 adlı üyeden alıntı
0 530 931 91 69 ismi okan yeri merterde,bu arkadaş yapıyor ön cama küçük rüzgarlığı.
Evet Okan'ı biliyorum. Teşekkürler...
kingcüneyt adlı üyeden alıntı
https://www.facebook.com/photo.php?v=568245546543224 yan çanta ile ilgili video
Bu videoyu ilk ben paylaşmıştım MT'de. Yan çanta sakat iş ama bazen şart.
-
yeni görüyorum ben bunu
hayırlı olsun beyaz motorun, harbi motorda ayrı duruyor yaw
-
Eyvallah makseli, sana da hayırlı olsun.
-
Hayırlı Uğurlu olsun tekeri yere düz bassın iyi günlerde binmeniz dileğiyle
KİMSEYE MUHTAÇ OLMADAN YAŞA GERİSİ HİKAYE
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !
STANDART İNSAN
-
Şahane bi makina ,gerçekten heybetli...Umarım kazasız belasız kullanırsınız...
Benim de yol haritama benziyo motor listesi...150mr da var,buda beni mutlu etti...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)