hayırlı olsun benim de hayalim sıfır bir motor alabilmek
hayırlı olsun benim de hayalim sıfır bir motor alabilmek
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Hayırlı olsun...
Z motoyla yaşanan problemi bilmiyorum ama buda fazlasıyla güzel
ikisi çok farklı motosikletler değil mi? cbf güzeldir de, sırf beyaz diye almış olamazsın nedir seni tercih yapmaya iten? z motoya inat da olamaz di mi...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Z800'den çok daha fazla rahat edeceksin.
Yerinde bir seçim olmuş.
Egzoz rodaj bitince değiştir beni diye bağırıyor yalnız.
Güle güle kullan.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
iyi günlerde sürmen dileğiyle..
yalnız motor tarzlarındaki geçişine hayranım.
daha önce aldığın motorların başlıklarını görmedim ama adının altında motorun kısmında ki değişiklikleri 1-2 defa fark etmiştim ( gt650 - vz800).
şimdi başlıkta yakaladım bu sefer , büyük ve 0 motor olduğunu düşünerek "kalıcı" olması dileğiyle.
Maşşallah , diyelim de nazar değmesin , güle güle kullanın , gelin gibi aynı .
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
Allah tekerini düz bastırsın. Ağız tadıyla binmek nasip etsin. Çok güzel...
ѕαвяєтмєѕιηι вιℓєηιη нєяşєу αуαğıηα gєℓιя.
Cümleten teşekkürler beyler.
Z800 safkan bir naked. Nakedlara bayılırım, ama uzun yol yapmayı da çok severim. Çanta olayına Z800'de girersem hiç güzel olmayacaktı. En önemlisi fiyatta Honda daha makul geldi. Sırf beyaz diye de almış olabilirim.
Evet bağırıyor ama sonra egzozun kendisi de bağıracak başımı ütüleyecek farlı bir egzoz takarsam. Bir çözüm arayacağım ona da.
Tarz geçişleri güzeldir. Sonuçta sevdiğim tarz motorlar arasında gidip geliyorum. Cruiser ve naked vazgeçilmezim. 6 ayda bir yeni motor alıyorum, imkanım olsa garajımda sevdiğim motor tarzlarından birer tane bulunduracağım. Onu da otuzlu yaşlarda yapabilirim inşallah.
www.motorumla.net
Hayırlı olsun. Kazasız, belasız kullanın . Kan akıtmayı unutmayın. Bu arada Beşiktaşlıyız galiba?
Önce emniyet, sonra hareket...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Doğrudur valla. Egzoz işlerini de öğreneceğiz bakalım.
Aslında şöyle birşey güzel olurdu:
www.motorumla.net
şu motoru ne zaman görsem içinden optimus prime çıkacak gibi hissediyorum.hondan'nın bir çok modelini sevmem ama bu ve cb1000R'ın hastasıyım.kazasız belasız sürüşler dilerim.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Maşallah..Kız gibi...
Kazasız belasız güzel günlerde binmek nasip etsin....
Beyaz güzel seçim...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Hayırlı olsun dostum.. Z800 iyiydi be abi
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Benimkine Beyaz Gelincik diyorum bakim seninkine sen ne diyeceksin
Tekrar hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Hayırlı olsun İnzell. Kazasız belasız kullanman dilegiyle.
Bu arada gözün arkada kalmasın. Z 800'den çok daha rahat bir motosiklet almışsın. Bende de eski kasa bandit 1200s vardı ondan sonra 660x aldım. Touring makinanın rahatlıgı neymiş o zaman anladım. Kafa grenajı olmayan makina alınmaz hele burdaki gibi geniş sahil yolları varsa....Tamamen çıplak makinalar şehir içi ve dar yollar haricinde düşünülmemeli bence.
on numara bebek
TRANSALP.GR.COM
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)