Aylardır uzaktan baktığım motoruma sonunda kavuştum
İzmir yükseliş honda'dan aldığım motorumun daha plakası yok. O işlemde inşallah yarın hallolacak ...
Allah herkese istediği motoru alabilmek ve kazasız bir şekilde sürmeyi nasip etsin...
Aylardır uzaktan baktığım motoruma sonunda kavuştum
İzmir yükseliş honda'dan aldığım motorumun daha plakası yok. O işlemde inşallah yarın hallolacak ...
Allah herkese istediği motoru alabilmek ve kazasız bir şekilde sürmeyi nasip etsin...
--ULAŞIM=BİR YERDEN DİĞERİNE EN GÜVENLİ ŞEKİLDE GİTMEKTİR.--
(HIZLI VEYA HAVALI DEĞİL)
Motosikletiniz çok karizmatik hayırlı olsun tekeriniz düz bassın
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. en kısa zamanda sizinde bir pcx'iniz olması dileğiyle
Hayırlı olsun yeni makinanız
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Hayırlı olsun. Renk seçiminizi beğendim. Km de 12
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
Güle güle kullanın, hayırlı olsun
3.resimde sanki bir misafiriniz var gibi
bende bu motoru incelemeye almıştım baya bi araştırdım teknolojisi ile bence alınabilecek en güzel sukıtır ve bu gün kullanma fırsatım ol çok atik stabil gidebilen konfor bi motorsiklet
ama boyu 1.85 uzun olan kullanıcılarda sıkıntı olabilir
bende 1.82 yim hayatta ilk defa keşke boyum 1.75 olsa iyi olurmuş dedim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Evet misafirimi motosiklete ısıtmaya çalışıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------
çok kötü durmadığımı düşünüyorum motor üzerinde.Ki boyum benimde 182 cm. Üzerine oturup fotoğraf çekilin derim öncelikle
kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
vallaha motora binince verdim gazı resim çektirmek aklıma gelmedi zten motor bi bayanın dı ablam öyle temizlemişki domestos çamaşır suyu ile yıkamış insanın gözünü alıyor
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inş ;)
Ya PCX alacaktım yada CBF... Eşim CBF'i beğendi yoksa ben de aynı renginden düşünüyordum, isabetli bir seçim yapmışsın, hayırlı günler sür inşallah.. Ama önüne uzun cam taktır, rüzgar adamı fena yorar yoksa....
Kappa'nın 30 lt beyaz renk top case'i var.. Motora cuk oturuyor, bakarsın artık..
hayırlı olsun kazasız belasız çok güzel günlerde kulanmanı dilerim
Çok şık ya, nazar değmesin, çok güzel tercih yapmışsınız renk tercihine kadar
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
hayırlı olsun tekerin düz bassın. iyi günlerde kullan.
hayırlı olsun fiyatı biraz daha uygun olsa alıcam ama imkanlar el vermiyor
Hayırlı olsun bende şeçimi beğendim. Her evde mutlaka bulunması gereken bir icat kesinlikle
Hayırlı olsun kazasız belasız binmeniz dileğiyle
elit motogaraj
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)