hayırlı olsun kardeş. şu arabamı elimden çıkarayım inş. hemen ben de düşünüyorum bi tane ama başka marka.
hayırlı olsun kardeş. şu arabamı elimden çıkarayım inş. hemen ben de düşünüyorum bi tane ama başka marka.
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.İlk motorun heyecanı bambaşkadır .
Gezi planları hazır mı şimdiden ?
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Yeni Motosikletin hayırlı olsun. Çok güzel maşallah.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
hayırlı olsun guzel tercıh kazasız belasız bınersınız ınsallah
Hayırlı olsun , kazasız belasız kullan.
Bende Honda Pcx'i çok seviyorum.Almakta istiyorum fakat maalesef asgari ücretle o motoru almak yılllar sürer
Bahçeye koyduğum için ilk onlar motoru test ettiler bir ton vardı onlardan motorun üstünde :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------
Ben ona, o bana biraz alışsın ardından planlarım sürüsüyle ! Bugün boş boş şehir içinde 50 km yol yaptım. "aaa bu sokağa hiç girmemiştim" diyerek daldım gördüğüm sokaklara Maksat sürmek, keyif almak olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------
İmkanlar dahilinde hareket etmeliyiz haklısınız fakat ben bu motoru alırken hep şu felsefeyle hareket ettim; " Ucuz mal alacak kadar zengin değilim" . Bir şekilde alabilirseniz, eminim ki pişman olmayacaksınız. En azından malzeme kalitesi ve teknolojik özellikleri açısından .
--ULAŞIM=BİR YERDEN DİĞERİNE EN GÜVENLİ ŞEKİLDE GİTMEKTİR.--
(HIZLI VEYA HAVALI DEĞİL)
Yamaha x max ı atlamıssın ) hayırlı olsun...
Yaş 36 ) Gezmek ,Görmek ,Yaşamak lazım ...Her fırsatta....
Her motosiklet kullanıcısında olması gereken motor bu.
Parçası, servisi bol ucuz..
Kapıda 600cc lik herhangi bir sınıfta motor duruyorken yanında kesinlikle pcx olmalı.
Arkadaşımın silverwing ini kullandım 1 gün.. şehir ici pcx den başkası yalan dedim.
Uzun yol olarak, 350 km Zonguldak - Safranbolu gezisi yaptım.. hiç problemsiz gittim geldim.
Bir arkadaşım İstanbul dan aldı, motora binerek geldi 320 km de 30 TL gibi bir yakıt yaktı.
Hayatımda aldıgım en iyi karardı pcx almak
Güzel tercih hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Yakıt açısından ben de böyle bir motor düşünüyorum.Agility city ya da pcx olsun karar verme aşamasındayım.Sıfır fiyatı kaç paraya mal oldu bu arada tekerin düz bassın
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
maşallah hayırlr olsun bi arkadaşdada vardı kaydı düştü o fabrika çıkışı lastikler çok kayıyormuş haberin olsun kuru havada bişey olmaz da yağışda dikkatli ol
http://www.motosiklet.net/forum/fayd...ml#post2944266
5.750'de motorsiklete verdim
daha 163 km de bakalım 2. depo ne zaman dolacak
Yakıt tüketimini buradan takip edebilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ellenecek.html
Hayırlı olsun. Çok yakışıklı bi alet
güle güle kullanın inşallah kazasız belasız. bi nazar boncuğu falan yapıştırın gösterenin üstüne bir yere nazar deymesin maaşallah.
Hayırlı olsun güle güle kazasız kedersiz kullanın inş.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
hayırlı olsun...jet ski ye benzetiyorum pcx i hep
Hayirli olsun oh benzinde full gez doya doya Korumasız bin ve ALLAH KAZADAN BELADAN UZAK TUTSUN
Hayırlı olsun umarım bende artık benımkıne kavusurum sizlerle fotograflarını paylaşırım burada önumuzdeki yaz itibari ile kazasız sürüşler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)