Kaça aldın kardeş?
Kaça aldın kardeş?
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
Hayırlı olsun!
4 Zamanlı MZ var hemde balgibi var.Yalnız kaça aldın bi yaz hele.dediğine görede bayağı sorunlar var bunları gidermelisin.Makinanda Hayırlı olsun
Yine yaptın yapacağını oluşturdun polemiği neyse kazasız belasız hayırlısı olsun Yine bombayı patlatıp bağırıp çağırma bize anlasak yapacağız yorumu kaskını tak kendine iyi bak...
hayırlı olsun, tabi ki 2 zamanlı kadar yakmaz.
içine sinsin kazasız belasız kullan keyifli sürüşler dilerim.
Tamamen Kanuni'ye dönüşmeden önce Kanuni-MZ adı altında son çıkan motorlar 125 cc ve 4 zamanlıydı.
hayırlı olsun. ne demişler, motorun olsun da ne olursa olsun.
May the Force be with McLaren Mercedes
hayırlı olsun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hayırlı olsun ...Kazasız sürüşler...
hayırlı olsun...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
mesajı yazıp gitmişsin arkadaşım, bak o kadar kişi resim rica etmiş senden.
bi resim koysaydın...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
hayırlı olsun arkadaşım,
bende bu duyguyu çok yakın zamanda yaşadım
kazasız belasız sürüşler dilerim
slm hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dilegiyle, o motorun genelde gösterge saatleri hep arıza yapar servis konusunda yardım istersen her türlü yardımcı olabilirim.
[B][I][/I][/B]
[COLOR="Red"]AŞK[/COLOR] - [COLOR="Blue"]TUTKU [/COLOR]- [COLOR="Black"]ÖLÜM[/COLOR]
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle darısı başımıza artık
Kask tak!
Hayırlı olsun.Kazasız hatasız sürüşler dilerim.Mz kullanmaktan keyif aldığım vede kullanmasını üzerinde öğrendiğim, hiç unutamayacağım bir motor.Keşke yeni modelleri ülkemize getirilse.Resimleri bende merak ediyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)