arkadaşlar bende motor aldım ramzey 100cc cup plaka almayı düşünüyorum acaba bilgisi olan varmı nerelere ne kadar harcanıyor neler gerekli yardımcı olup bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim yardımlarnız için teşekkürler
arkadaşlar bende motor aldım ramzey 100cc cup plaka almayı düşünüyorum acaba bilgisi olan varmı nerelere ne kadar harcanıyor neler gerekli yardımcı olup bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim yardımlarnız için teşekkürler
hayırlı olsun, güle güle kullan. Aldığın şirket bu konularla ilgilenmeli bence onlarla görüş bu konuda.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
hayırlı olsun. danger0 ın dedıgı gıbı aldıgın yer bu konuyla ılgılenır hatta aldıgında plakalı olması lazımdı plakasız mı vermıs
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
ben de plakasız aldım motorumu hayırlı olsun.. bu günlerde arttı motorcu sayısı..
hayırlı olsun
hayırlı olsun!!!:..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Hayırlı olsun,güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle.
The Ruler of Titans
hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız kullanman dileğiyle
eee bizim başımız kelmi bide aldık kanuni racer
hayırlı olsun. kazasıkz belasız surusler dılerım. plakayı aldıgın yer yapıyo olmalı.
bu fuar amma yaramıs. ne guzel motorlular cogalacak.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
hayırlı olsun arkadaşım
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
sağolun arkadaşlar plaka içinde başvuruda bulundum allah herkesin istediği motoru almayı nasip etsin
aLLah kazadan beLadan korusun. Tekerin daima düz bassın ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)