Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sym fiddle 125

REKLAM ALANI

İyi günler herkeze..

Bügün daytonaya giderek kendıme Sym Fiddle 125 aldım . Rengide kırmızı, üsütne bindim gayet hoşuma gitti 2 3 güne motoru teslim alacağım. Motorcu abilerimin ablalarımın kardeşlerimin yanına katılmıs olucam sonunda

Sym fiddle kullanıcıları beni bilgilendırırse sevinirim motoru yenı alınca ne yapmalıyım artçımla yolda sıkıntı yasarmıyım, yokus yukarı nasıl olur benzin işi falan..

Herkeze şimdiden teşşekkur ederim iyi günler dilerimm

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    hayırlı uğurlu olsun motorunuz. rampada zorluk çekmez, 4 zamanlı az yakar. Bi arkadasımda vardı, ampul patlama hariç bi sorun çıkarmamıştı.

yebete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Hayırlı olsun...
    Yaş 36 ) Gezmek ,Görmek ,Yaşamak lazım ...Her fırsatta....

Eyvallah dostum sağolasın rampada sorun cıkartmaması ve benzin olayı cok hosuma gitti açıkcası. Çünkü oturdugum yerde gerçekten dik yokuslar var

Tolme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125, Motoran Vento 100
    70-80 km sürati geçmezsen 3 lt benzinle 100km gidersin ,şehiriçi için ideal ve sağlam güzel bir motor, biz kardeşimle birlikte izmirden antalyaya gittik geldik ve hiç bir sorun çıkarmadı ,güle güle kullan kazasız belasız
    İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"

Alıntı Tolme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    70-80 km sürati geçmezsen 3 lt benzinle 100km gidersin ,şehiriçi için ideal ve sağlam güzel bir motor, biz kardeşimle birlikte izmirden antalyaya gittik geldik ve hiç bir sorun çıkarmadı ,güle güle kullan kazasız belasız

teşşekkur ederim yorumunuz için. Bugun motorumu aldım ve biraz kullanma fırsatım oldu. Hatta direk artçımla bırlıkte kullandım arkamda artcım vardı ve dık yokusları hıc zorlanmadan cıktı. Birşey kafama takıldı motorla gıdıyorum belli birsüre sonra durmam gerektıgınde durdugumda yogun bi benzın kokusu gelıyor neden acaba

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)