bordosu çok yakışıklıymış, kazasız belasız güzel günlerde kullanın
bordosu çok yakışıklıymış, kazasız belasız güzel günlerde kullanın
Ninja
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
Hadi ama ilk yorumlari bekliyoruz sabirsizlikla nesi iyi nesi kotu? Iki silindir farkini hissettiriyormu? Birde arka lastik 140 lik goruntu olarak cok ince degilmi?
Hayırlı olsun
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
hayırlı olsun, kazasız belasız binersin inşAllah
gündüz çekimlerini de bekliyoruz
Serdar abi ..Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...tekerine taş,motosikletin yere değmesi gerekenden başka hiçbir yeri yere değmesin inşallah...
keşke pendiğe geldiğinde bi alo deseydin...özledik,yüzünü görürdük be abi...3 dakikalık yolla, yanımdan geçmişsin..nasip..bi dahaki geçişine inşallah...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız sağlıkla sıhhatle binmeyi nasip etsin.
Görsel olarak mükemmel.Herkesin dönüp bakacağı türden.Güle güle kullanın Suzuki sahibi olmak ayrıcalıktır.
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan kazasız belasız sürüşler...
4 silindir 250 cc makine de süpermiş . tükiyeye gelse düşünmeden alırım çünkü ses olarak tatmin edici vergi olayında da kærda oluruz benzin sarfiyatını saymazsak tabi.tek veya iki silindirli bir makineye göre daha torklu olacağı da kesin
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Serdar abi yalovada oturuyor...Türkiyeye gelse derken nereye gelmesini düşünüyorsunuz??
üstelik bildiğim kadarıyla inazuma 4 değil 2 silindirli...sıralı...
kimbilir belkide başka bir makine ile karıştırılmıştır...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Teşekkürler
50 Yaşına merdiven dayadım tenere sahibi olmadım ama hemen her cc motor kullandım artık cc büyütme evresini bitirdim
O kadar da kötü yavaş değil ,top speedi 150 km/h in üzerinde
Teşekkür ederim
Amin ,herkes gönlündeki motora kavuşur umarım
Aslıda birer birer değil ,geçen sefer 12 adet gelmişti sanırım şimdi (emin değilim) 20 civarı geldi. Önümüzdeki parti için yüklü geleceğini sanıyorum çünkü motoru aldığım bayinin sipariş dosyasını gördüm ,yine emin olmamak kaydıyla 150 adet falandı. Yine de bu iki parti için niye bu kadar az getirdiklerini ben de çözebilmiş değilim.
Göstergeler gerçekten çok işlevsel ve gösterişli
Aslında daha önce küçük bir inceleme yapmış ve rapor vermiştim fakat çok detaylı değil
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/96529-suzuki-inazuma-250-cc-44.html
Metecan ne diyeyim ,tam senin cüsselik binersin üstüne vurusun kırbacı
Gemide ilgi odağı oldu 250 cc olduğuna çok şaşırdılar
Teşekkürler,1996 dan 2006 yılına kadar motorculuğa 10 yıl ara vermiştim bu sadece 3 ay sürdü
Teşekkürler nasip olur inşallah
Koray kardeşim bi kapışalımm mı
Amin cümlemize
Teşekkür ederim
Fatih Suzuki yanlış motor yapmaz,en azından şimdiye kadar yapmadı.
Siyah istiyordum ,kırmızı daha güzelmiş ya da karga yavrusu hikayesi..
Teşekkürler Ethem,evet tarihlerinde sapmalar oldu.Piyasada şu an orijinalleri yok ama,suzuki bayisi 3. parti ile birlikte geleceğini söyledi.
Bana da öyle geldi
Teşekkür ederim iyi dilekler için
Rodaj ve sonrası izlenimlerimi aktaracağım,arka lastik bence ince değil tam kıvamında
Teşekkürler
Teşekkür ederim izlenimlerle birlikte gündüz çekimleri de olacak
Güzel dileklerin için teşekkürler Samet kardeşim. Bu aralar Pendik'ten, evimin önünden geçtiğimden daha çok geçiyorum.Epey bir süredir görüşemedik acısını çıkarırız inşallah
Hepimiz sağlıkla sıhhatle inşallah
İlgi çekiyor gerçekten ,belki de çok yeni olduğundandır.
Makine 4 değil 2 silindir ,sesi ise harika
Aynen
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Sonunda geldiğine çook sevindim. Zamndan öncede almanız çok iyi oldu. 250cc naked kategorisinde artık başı çekiceğine inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Hayırlı olsun ,güle güle kullanınız.Ne istediğini ve ihtiyaçlarını bilmek böyle oluyor işte
https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora
Abi hayırlı olsun. Tecrübelerini bizden eksik etme.
Fazla değil.. Bi Cbr'nin ruhsatında adım yazsa yeter.
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin yeni resimleri bekliyorum
Ethem aksesuarlarla görselliği çok iyi,Japon polisinin kullandığı ön cam ve aksesuarlı Inazuma gözüme çok hoş geldi
Teşekkür ederim ,gerçekten ucuza geldi, 500 TL kapora vermiştim 9800 TL bu motor için bana göre çok(muadilleriyle kıyaslarsak)ucuza geldi. Sanırım şu anda 10.850 civarı olması lazım.
Teşekkür ederim . Beklentilerim dahilinde aynı dediğiniz gibi sık dokuyup eledim
Teşekkürler
Amin..Teşekkür ederim
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Serdar abi tekrar hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız nice kilometreler
Hocam öncelikle motorunuz hayırlı olsun. Ben de şu hornet 250'yi çok beğendim olsaymış çok iyi olurmuş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)