ben çoktan bizzat tebrik ettim bile
ben çoktan bizzat tebrik ettim bile
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Tebrikler Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah.
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Allah hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin..askerliğini,torunlarınıda göresin inşallah..senin Amel defterini kapattırmayan bir evlat olmasını dilerim kardeşim...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
allah analı babalı büyütsün...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ALLAH analı babalı büyütsün...
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
tebrik ederim , allah bahtını kaderini güzel eylesin vatana ,millete ailesine hayırlı evlat olsun.
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Tebrikler ! Ne koydunuz adını
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
allah analı babalı büyütsün...
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı ve mutlu olsunlar hep beraber İnşallah.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Allah analı babalı büyütsün,hayırlı,güzel bir ömür nasip etsin
Tebrik ederim.
allah bağışlasın
analı babalı büyütsün
darısı bizim başımıza inşallah
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
allah analı babalı buyutsun inşallah sencer allah tan ne istersen o olsun ede
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
Allah analı babalı büyütsün
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Anali Babali büyüsün..
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Maşallah Allah bağışlasın
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Vatana millete ve size hayırlı bir evlat olması dileğiyle,
Allah analı babalı büyütsün,
hayırlı uğurlu olsun sencer abi allah analı babalı büyütsün.
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
Hayırlı olsub Sencer kardeşim, Allah analı babalı büyütsün İnşallah devamı gelir
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Bu arada nerelerde Sencer abi?
Uzun süredir pek yazmıyor...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Analı babalı sağlıklı mutlu büyüsün.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)