cbr-cbr dedim sonunda aldım :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz binersin insallah gule gule kullan
-
seneye alcağın bu olmalı.
biliyorum paint terkim
-
Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin fakat 3 motorunda da ayna yok bence o aynaları tak emin ol üreten mühendisler senden benden daha akıllı o aynayı boşuna koymamış illaki bi işine yarar tak orda dursun en azından
-
mali_181 adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin fakat 3 motorunda da ayna yok bence o aynaları tak emin ol üreten mühendisler senden benden daha akıllı o aynayı boşuna koymamış illaki bi işine yarar tak orda dursun en azından
guzel bi ayna buldugumda takıcagım
-
Thunderwolt adlı üyeden alıntı
Beni yanlış anlama fakat ben bu şekilde motosiklet kullanana çok karşıyım ya nasıl kullanırsınız anlamıyorum benim gözlerim hep ayna arar ya ondan sonra ortalığa kendinizi motorcuyuz die atıyosunuz şu şekilde kullandıktan sonra istersen 1000 cc kullan sen motosiklet kullanmayı bilmiosun derim
-
Thunderwolt adlı üyeden alıntı
Diğer 2 motorda bulamadın mı ayna
-
ayna ayna söyle bana
bu dünyada varmı benden güzeli?
Aynaların ne işe yaradığını biliyosundur herhalde.
Hayırlı uğurlu olsun.
-
yaklasık 30 bin km aynasız motor kullandım alışkanlık oldu ayna yerine kafamı ceviriyorum. cbrnin aynalarını sökmicektim fakat sag ayna catlaktı söktum bende yarın yakışıklı bi cift ayna bakacagım bukadar düşünmenize gerek yok saolun
-
11 Aralık 2012, 02:11
Motosikletten inip bisiklete binince eyvah ayna yok diyorum yahu. Nasıl aynasız yapıyorsunuz olcak iş değil..
*İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.
-
12 Aralık 2012, 16:21
hayırlı olsun kardeşim kaskın yer görmesin
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
12 Aralık 2012, 17:12
hayırlı uğurlu olsun biraderim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
12 Aralık 2012, 18:35
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
12 Aralık 2012, 18:42
Hemşerim hayırlı olsun. ilk motordaki 45 i görünce atladım hemen ;)
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
-
12 Aralık 2012, 18:55
Hayırlısı olsun nice kilometrelere...
İHANET arkadaşlık zincirini karartır, fakat VEFA onu her zamankinden daha parlak yapar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)