Değerli Motosiklet.net Dostları , 09-11-2010 başlangıçlı üyeliğimin 2. yılına özel Bir çalışma yaptım, sizlerle paylaşmaktan gurur duyarım.Tekeriniz düz bassın , Allah Kaza bela vermesin.
Değerli Motosiklet.net Dostları , 09-11-2010 başlangıçlı üyeliğimin 2. yılına özel Bir çalışma yaptım, sizlerle paylaşmaktan gurur duyarım.Tekeriniz düz bassın , Allah Kaza bela vermesin.
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
sen koca bir çılgınsın..
söyleyecek bişey yok...
güzel bir çalışma olmuş
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
önünde model olmadan yaptığın çalışmalar var mı yoksa bu iş modelsiz olmaz mı? modelsi olanlar da bu şekilde bir sonuç ortaya çıkıyo mu, hani gölge ve perspektif açısından
süpersin.. Çok başarılı...
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Çok güzel
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
yine çok güzel bir çalışma mehmet kardeş, tebrikler. bi ara da mt için bi çalışma yapıver logo mu olur artık arka plan çalışması mı olur.. yönetim de kullanır senin çalışmanı sitede, kalıcı bi eser meydana çıkar. hem mt ailesi seni hiç unutmamış olur hem de senin için çok güzel bi referans işte.
Ben de 10. Yıl dönümüme özel ne yapsam diye düşünüyorum doğrusu 2014 Aralık o kadar da uzak değil
çok güzel çalışma olmuş.
teşekkür ederim, çılgın değilim ,sadece resim çizen biriyim
teşekkür ederim, sağolasın
Kesinlikle haklısın modelsiz yapabilsem, zaten başka yerlerde olurdum, biraz kendimden kattığım şeyler var ama tamamını yansıtmıyor
teşekkür ederim.
sizler süpersiniz, teşekkür ederim.
Düşünülebilir özel bir çalışma yapılması mantıklı, teşekkürler
maşallah sende 8 yıl olmuş, nice 8 lere
teşekkür ederim, çok abartılacak bir şey yok, Allah razı olsun
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)