Babaçi Coşkuna Sakaryadan Kawa Gelin Aldık
-
Reklamlar
-
Hayırlı olsun. Kazasız güle güle kullansın.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
hayırlı olsun çoşkun abii...... tayfa hızlanıyor bu aralar....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Hayırlı olsun , kaç modeldir bu ve kaç para ? temiz bakılmış.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
ülen Tekteker Ramçonun konu başlığınıda ben yazmıştım bu nurtopu gibi muhabbetini ama unutmuşum 2.kez yazdım dalgınlıkla...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun,kazasız,belasız inşallah.
-
Moderatör
Burdan da hayırlı olsun diyelim Bir günde iki nurtopu maaşallah
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
-
hayırlı olsun coşkun başkan.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
sen dedin başlık öyle oldu....
motor biraz temiz...
yeni yıkanmış...
pertden çıkma Tır altından asfalttan kazımışlar toparlamışlar ganga... egsozda yamuk gibin...
ben senin başlığı unutarak yine nurtopu yazmışım aga...başlığı şöyle değiştirttcem ...Babaçi Coşkun'a Sakaryadan Kawa Gelin Aldık...diye...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
pertden çıkma Tır altından asfalttan kazımışlar toparlamışlar ganga...
egsozda yamuk gibin...
ben senin başlığı unutarak yine nurtopu yazmışım aga...başlığı şöyle değiştirttcem ...Babaçi Coşkun'a Sakaryadan Kawa Gelin Aldık...diye...
evet yamukluğu bende fark ettim.. baya yamuk....
-
Hayırlı uğurlu olsun
Şıkır Şıkır Maaşallah
Imza mi?? Nereye Atayım
-
bu araada arka fren balatası bitik galiba....
-
Hayırlı olsun. Kazasız belasız nice km lere dostum. Metehan hep dostların güzel haberlerini veriyorsun inşallah en kısa zamanda sende gönlündeki makinaya kavuşursun
-
sağolun arkadaşlar uzun zamandır almak istediğimiz bir motordu ama sahibi bir türlü satmaya yanaşmıyordu,ailecek görüştüğümüz bir kaç dostumuzu aracı koyduk ve bu sabah almaya gittik.
2006 model 32000 km de sola durmakla gitmek arası bir düşüşü olan başkada en ufak bir çarpma sürtmesi olmayan bir motor.
7 senedir kullandığımız 125 ve 150 cc motorlardan sonra inanın 140 km'lik yolu bitirmek istemedim,benim bastıkça basasım onunda yaktıkça yakası geldi
Allah herkese gönlündeki motora sahip olmasını nasip etsin,dün gece çalışıp sabahta uyumadan adapazarına gittiğimden uykusuzluk had safhada.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin inş. hakikaten kuyruğu eğri duruyor.
-
evet ramazan arkadaş balataları almış fakat taktırmaya fırsatı olmadı
balataları getirecek bilahere biz değiştireceğiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Güle güle kullan. Hayırlı uğurlu olsun. Comet hikayesine dönmesin inşallah. Aamin
))
sinan motoru hiç yadırgamadım,comet'in aldığım motordan ziyade komple olarak bi türlü ısınamamıştım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Sanayide 15 liraya balata çakıyolar sorun değil
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)